Subsidiecontrole2021-10-14T08:19:58+00:00

SUBSIDIECONTROLE

Wij hebben ruim 10 jaar ervaring met het verrichten van subsidiecontroles. Van eenvoudige kleine projecten bij kleine stichtingen tot complexe grote projecten bij projectorganisaties. Wij kunnen u onder andere adviseren bij:

De adviseurs van Schuurman en de Leeuw zijn doorgewinterde financiële specialisten die vanuit hun achtergrond, kennis en ervaring de koppeling kunnen maken tussen de cijfers en hetgeen er op de werkvloer en in de directiekamer gebeurt. Op veel vlakken kunnen we u ondersteunen. Kan het rendement beter, heeft u behoefte aan een klankbord, overweegt u een strategische heroriëntatie of moet de managementcyclus worden verbeterd? Ook met hele praktische zaken als de inrichting van administratie, kunt u bij Schuurman en de Leeuw terecht.

Wij bouwen aan vertrouwen en helpen u graag met belangrijke vraagstukken zoals bedrijfsovername en andere bedrijfseconomische vraagstukken. De accountants van Schuurman en de Leeuw zijn thuis in vele branches en met name in het gehele spectrum van het MKB.

KUNT U FEEDBACK OF HULP GEBRUIKEN?

Wouter Noordman vertelt u graag meer over de ins en outs van een subsidiecontrole. Bel of mail voor een vrijblijvende kennismaking: 0317 – 413281, w.noordman@sedl.nl.

Meer lezen over subsidie-gerelateerde onderwerpen? Lees dan onderstaande blogs!

Wouter Noordman
Wouter NoordmanManager
Bel nu: 0317 413 281

91% van onze klanten

Zou ons aanbevelen bij anderen!

Benieuwd naar wat S+DL voor u kan betekenen?

Neem contact op!
Ga naar de bovenkant