INTERIM FINANCIEEL MANAGEMENT

Interim financieel management kan een uitkomst zijn voor een financieel en/of bedrijfskundig gerelateerd vraagstuk of voor specifieke financiële expertise? Of bent u op zoek naar vervanging van één van uw medewerkers gedurende een interim-periode? Veranderingen binnen organisaties, markten en de economie zorgen voor veranderingen in behoefte, in kennis en in kunde.

Optimaliseren van winst

Onze experts worden doorgaans ingezet bij het optimaliseren en inrichten van processen en systemen, optimalisering van winst en de reductie van kosten en risico’s. Schuurman & De Leeuw biedt uitkomst op de momenten dat die financiële functie niet optimaal is bekleed.

Sturing en grip

Wij bieden ondersteuning door middel van het tijdelijk invullen van een vrijgekomen financiële positie (op diverse niveaus), het geven van een financiële kwaliteitsimpuls door de financieel manager(s) tijdelijk bij te staan en aan te sturen of door het oppakken van deelprojecten waar de organisatie aan toe is maar geen tijd voor heeft. Sturing en grip op de organisatie en het bepalen en vasthouden van de ingeslagen koers, ligt voor een groot deel binnen de financiële functie.

KUNT U FEEDBACK OF HULP GEBRUIKEN?

Edgar de Leeuw vertelt u graag meer over de ins en outs van het interim financieel management. Bel of mail voor een vrijblijvende kennismaking: 0317 – 413281, e.de.leeuw@sedl.nl

91% van onze klanten

Zou ons aanbevelen bij anderen!

Benieuwd naar wat S+DL voor u kan betekenen?

Neem contact op!