BEGELEIDING START-UP

Wij bij Schuurman & De Leeuw weten als geen ander dat het ontwikkelen en uitvoeren van een idee én het leven als ondernemer vrij uitdagend kan zijn. Om als start-up succesvol te zijn is daadkracht dan ook cruciaal. De kracht van het team bepaalt mede de uitkomsten en de resultaten van de organisatie. En dus van het succes.

Businessplan

Bij het opstarten van een onderneming krijgt u geheid de vraag: heeft u een businessplan? Dit is voor de één een eenvoudige opgave en voor de ander een onneembare helling. Maar goed, banken en andere instanties vragen er wel naar om zo uw kredietwaardigheid te kunnen beoordelen.

Visie op de toekomst

De experts van Schuurman & de Leeuw helpen u graag bij het opstellen van een businessplan. Zij nemen bovendien graag de tijd om te sparren. Dat kan zijn over het maken van een plan voor een nieuw product of over een onderneming. Ook kan het zijn dat u wilt dat wij een oud plan afstoffen met als doel, visie op de toekomst krijgen.

Persoonlijk gesprek

Tijdens een persoonlijk gesprek leren wij graag eerst u als ondernemer en uw onderneming kennen. We bespreken de markt, het product of dienst, de plannen en de visie. Zo komen we op sterke en zwakke kanten en maken we concreet wat nodig is om succesvol de markt op te gaan.

KUNT U FEEDBACK OF HULP GEBRUIKEN?

Edgar de Leeuw vertelt u graag meer over de ins en outs van het opstarten van uw eigen onderneming.. Bel of mail voor een vrijblijvende kennismaking: 0317 – 413281, e.de.leeuw@sedl.nl

91% van onze klanten

Zou ons aanbevelen bij anderen!

Benieuwd naar wat S+DL voor u kan betekenen?

Neem contact op!