VACATURE: Gevorderd Assistent Accountant (32-40 uur)

Wegens uitbreiding zijn wij voor ons kantoor in Wageningen op zoek naar een Gevorderd Assistent Accountant (32-40 uur). Heb jij passie voor het Accountancy vak en wil je een uitdagende functie, een mooi klantenbestand, vrijheid, een informele werksfeer en een jong team van collega’s? Dan willen wij jou graag in ons team!

Functieomschrijving

Als ervaren financial ben je zelfstandig, ondernemend en houd je van klantencontact. Je bent in staat zelfstandig opdrachten te leiden onder aansturing van een ervaren manager. Je werkzaamheden variëren van het samenstellen en controleren van jaarrekeningen tot het adviseren van klanten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de junior assistenten. Het kan voorkomen dat je bij een paar klanten periodiek op locatie zult zitten. Je komt aanvankelijk te werken in ons team op kantoor, maar staat ook open voor interim klussen bij onze klanten. In deze functie is er een doorgroeimogelijkheid tot manager.

Wat ga je doen

 • Het uitvoeren van zeer afwisselende werkzaamheden met een focus op de controle- en samenstelwerkzaamheden bij en voor de klant;
 • Je draagt bij aan een hoge kwaliteit van dossiervorming en het in kaart brengen, analyseren en optimaliseren van interne processen en systemen;
 • Fungeren als aanspreekpunt voor de klant;
 • Signaleren van kansen en adviesmogelijkheden voor de klant;
 • Het aansturen van junior assistenten.

Ideale kandidaat

 • Je hebt een gerichte HBO/WO opleiding afgerond;
 • Je hebt minimaal 3-7 jaar relevante werkervaring opgedaan in de accountancy;
 • Je herkent jezelf in onze kernwaarden en bent daarnaast analytisch, zelfstandig, klantgericht en communicatief vaardig;
 • Je beschikt over een proactieve werkhouding en hecht veel waarde aan professionaliteit en collegialiteit;
 • Je werkt graag in teamverband en wilt samen met je collega’s en klanten verder bouwen aan de toekomst.

Onze organisatie

Schuurman en de Leeuw accountants en belastingadviseurs is een modern en dynamisch kantoor in Wageningen dat met name werkzaam is in het MKB segment. We hechten grote waarde aan klantgerichtheid en persoonlijk contact met onze klanten. Bij Schuurman en de Leeuw maken wij het verschil door op eigen-wijze te handelen vanuit onze gezamenlijke organisatievisie. Wij willen ondernemers in hun kracht zetten. Zo kunnen we allebei doen wat wij het liefste doen: met plezier en energie ondernemen.

Wat wij je bieden

Ons team bestaat uit 23 enthousiaste en gedreven mensen waarbij door korte communicatielijnen een efficiënte teamprestatie wordt bereikt. Je komt in een inspirerende werkomgeving met vooruitstrevende technologie te werken. Wij maken ruimte voor jouw ambities en helpen je bij je ontplooiingsmogelijkheden. Wij vinden een goede balans tussen werk en vrije tijd belangrijk en bieden je goede arbeidsvoorwaarden. Het is mogelijk om één dag in de week thuis te werken. Daarnaast investeren we in plezier: gezamenlijk lunchen, borrelen of uitjes buiten de deur. Dat zijn de momenten waarop we elkaar nóg beter leren kennen.

Enthousiast?

Enthousiast geworden en herken jij jezelf hierin? Dan komen we graag met jou in contact!

Voor vragen of een toelichting kan je (confidentieel) bellen met Edgar de Leeuw AA via 0317 – 413281. Een directe reactie kun je verzenden aan e.de.leeuw@sedl.nl of klik op de ‘Solliciteer direct’ button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct
Edgar de Leeuw
Edgar de LeeuwVennoot / Accountant
Solliciteer direct

Waarom het leuk is hier te werken:

 • Interessante doorgroeimogelijkheden;
 • Je wordt begeleid door een vaste collega;
 • Vrijheid, een informele werksfeer en een jong team van collega’s;
 • Ruimte voor plezier: jaarlijks een weekend weg met je collega’s.
SCHUURMAN EN DE LEEUW
Nieuwe Kanaal 9-D
6709 PA Wageningen
Telefoon: 0317-413281
info@sedl.nl

91% van onze klanten

Zou ons aanbevelen bij anderen!

Benieuwd naar wat S+DL voor u kan betekenen?

Neem contact op!