VACATURE: Fiscaal stagiair(e)

Wil jij jezelf graag ontwikkelen en kennis opdoen op fiscaal gebied? Studeer je HBO Fiscaal Recht en Economie, WO fiscaal recht of een soortgelijke opleiding? Ben jij nauwkeurig in je werk en communicatief vaardig? Dan is deze stageplek bij Schuurman & de Leeuw accountants en belastingadviseurs iets voor jou! Per februari 2022 is er plek voor een fiscaal (afstudeer)stagiair(e) op ons kantoor in Wageningen.

Functieomschrijving

Als (afstudeer)stagiair(e) bij Schuurman en de Leeuw accountants en belastingadviseurs krijg je de mogelijkheid om de geleerde theorie in de praktijk te gaan brengen. Om jezelf optimaal te kunnen ontwikkelen, word je bij Schuurman en de Leeuw accountants en belastingadviseurs vanaf de basis opgeleid door ervaren collega’s. Het maken van aangiften is hierbij de basis. Daarnaast ga je je collega’s ondersteunen bij diverse fiscale vraagstukken. Je krijgt een breed takenpakket, zodat je een goed beeld krijgt van de fiscale praktijk.

Een greep uit je dagelijkse werkzaamheden:

  • Voorbereiden van aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting
  • Signaleren van adviespunten in de aangiften;
  • Controleren van aanslagen;
  • Voorbereiden van bezwaarschriften.

Wat wij je bieden

Je komt te werken in een inspirerende en informele werkomgeving. Bij S+DL maken wij ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling en helpen wij je graag bij jouw ontplooiingsmogelijkheden en ambities. Daarnaast investeren we in plezier: gezamenlijk lunchen, borrelen of uitjes buiten de deur. Dat zijn de momenten waarop we elkaar nóg beter leren kennen.

We geven je de ruimte om naast je werkzaamheden te werken aan een schoolopdracht en/of onderzoek. Voor jouw inzet krijg je een stagevergoeding van € 500,- per maand.

Onze organisatie

Schuurman en de Leeuw accountants en belastingadviseurs is een modern en dynamisch kantoor in Wageningen dat met name werkzaam is in het MKB segment. We hechten grote waarde aan klantgerichtheid en persoonlijk contact met onze klanten. Ons team bestaat uit 23 enthousiaste en gedreven mensen. Door korte lijntjes weten we elkaar gemakkelijk te vinden en verder te helpen. Zo bereiken we teamprestaties en kunnen we onze klanten optimaal bedienen. Bij Schuurman en de Leeuw maken wij het verschil door op eigen-wijze te handelen vanuit onze gezamenlijke organisatievisie. Wij willen ondernemers in hun kracht zetten. Zo kunnen we allebei doen wat wij het liefste doen: met plezier en energie ondernemen.

Enthousiast?

Enthousiast geworden en herken jij jezelf hierin? Dan komen wij graag met jou in contact!

Voor vragen of een toelichting kan je bellen met Moysa Samoedj via 0317 – 413281. Een directe reactie kun je verzenden aan m.samoedj@sedl.nl of klik op de ‘Solliciteer direct’ button.

Solliciteer direct
Moysa Samoedj
Moysa SamoedjJunior Belastingadviseur
Solliciteer direct
SCHUURMAN EN DE LEEUW
Nieuwe Kanaal 9-D
6709 PA Wageningen
Telefoon: 0317-413281
info@sedl.nl

91% van onze klanten

Zou ons aanbevelen bij anderen!

Benieuwd naar wat S+DL voor u kan betekenen?

Neem contact op!