WERKEN BIJ S+DL

Wij groeien, en dat willen we ook. Waarom? Omdat we geloven in onze aanpak en nog meer ondernemers in hun kracht willen zetten. Dan kunnen we uiteindelijk allebei doen wat wij het liefste doen: met plezier en energie ondernemen. Wil jij ons team komen versterken en bijdragen aan dit hoger doel? Lees dan verder.

Bekijk onze huidige vacatures

Junior Assistent Accountant (32-40 uur)
Gevorderd Assistent Accountant (32-40 uur)

Wat wij doen

Bij Schuurman en de Leeuw maken wij het verschil door op eigen-wijze te handelen vanuit onze gezamenlijke organisatievisie. Dit is wat ons als collega’s verbindt, richting én energie geeft, elke dag opnieuw.

Wij zijn met name werkzaam is in het MKB segment en we hechten grote waarde aan klantgerichtheid en persoonlijk contact met onze klanten. Wij ontzorgen ondernemers. Dat doen we niet alleen op het gebied van accountancy en belastingadvies, we geven ook strategisch bedrijfsadvies op maat, helpen bij fusies en bedrijfsovernames, salarisadministratie en meer. Zo kunnen onze klanten doen waar zij goed in zijn en wij ook.

Wat wij je bieden

Ons team bestaat uit 20 enthousiaste en gedreven mensen waarbij door korte communicatielijnen een efficiënte teamprestatie wordt bereikt. Je komt in een inspirerende werkomgeving met vooruitstrevende technologie te werken. Wij maken ruimte voor jouw ambities en helpen je bij je ontplooiingsmogelijkheden. Wij vinden een goede balans tussen werk en vrije tijd belangrijk. Daarnaast investeren we ook in plezier: gezamenlijk lunchen, borrelen of een uitje buiten de deur. Dat zijn de momenten waarop we elkaar nóg beter leren kennen.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je cv en motivatie naar info@sedl.nl. Wie weet hebben wij wel de geschikte baan voor jou!

Een bijbaan naast je studie

Ben je op dit moment (duaal) aan het studeren en wil je alvast relevante werkervaring opdoen binnen de accountancy? Dan ben je hier aan het juiste adres. Schuurman en de Leeuw Accountants biedt jou de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen naast je studie. Zo ontdek jij of de accountancy ook echt iets voor je is en krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen tot een onderscheidend individu op de arbeidsmarkt. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Stuur je motivatie en cv naar info@sedl.nl of neem contact op met Edgar de Leeuw via 0317-413281.

SCHUURMAN EN DE LEEUW
Nieuwe Kanaal 9-D
6709 PA Wageningen
Telefoon: 0317-413281
info@sedl.nl

91% van onze klanten

Zou ons aanbevelen bij anderen!

Benieuwd naar wat S+DL voor u kan betekenen?

Neem contact op!