WERKEN BIJ S+DL

Schuurman en de Leeuw accountants en belastingadviseurs is een modern en dynamisch kantoor in Wageningen dat aan het groeien is!  Daarom zijn wij altijd op zoek naar professionals.
Wij zijn met name werkzaam is in het MKB segment en we hechten grote waarde aan klantgerichtheid en persoonlijk contact met onze klanten. “Meer dan cijfers alleen” dat is het motto waarmee we uitdrukken dat de dienstverlening verder gaat dan het controleren dan wel samenstellen van de jaarrekening en het verzorgen van de fiscale aangiften.
Ons team bestaat uit 17 enthousiaste en gedreven mensen waarbij door korte communicatielijnen een efficiënte teamprestatie wordt bereikt. Je komt in een inspirerende werkomgeving met vooruitstrevende technologie in een prachtig pand te werken. Wij maken ruimte voor jouw ambities en helpen je bij je ontplooiingsmogelijkheden. Wij vinden een goede balans tussen werk en vrije tijd belangrijk.

Ben je op zoek naar een nieuwe baan c.q. uitdaging? Stuur dan je sollicitatie naar info@sedl.nl. Vergeet niet je cv bij te voegen. Wie weet hebben wij wel de geschikte baan voor jou!

SCHUURMAN EN DE LEEUW
Nieuwe Kanaal 9-D
6709 PA Wageningen
Telefoon: 0317-413281
info@sedl.nl

91% van onze klanten

Zou ons aanbevelen bij anderen!

Benieuwd naar wat S+DL voor u kan betekenen?

Neem contact op!