BEGELEIDEN SUBSIDIEAANVRAAG

Wanneer u als organisatie te maken krijgt met subsidieaanvragen voor projecten, komen er veel financiële vragen op u af.  Onze experts hebben ruim 10 jaar ervaring met het adviseren rondom subsidieaanvragen.

Begeleiden subsidieaanvraag

Vaak wordt de accountant níet bij de aanvraag van een subsidie betrokken zodat er na afloop van een project onaangename verrassingen aan het licht kunnen komen. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat u met een niet dekkend uurtarief werkt en hierdoor verlies op het project lijdt. Achteraf zijn genomen beslissingen vaak moeilijk te herstellen en daarom is het verstandig om Schuurman & De Leeuw vroegtijdig bij het financiële gedeelte van de  subsidieaanvraag te betrekken. De praktijk wijst uit dat dit vaak veel tijd, geld en verassingen bespaart.

Voorbeelden van waar wij van Schuurman & De Leeuw u bij kunnen helpen zijn het meedenken over en het opstellen van de begroting, het berekenen van een dekkend uurtarief en de eventuele financiële risico’s die er zijn.

KUNT U FEEDBACK OF HULP GEBRUIKEN?

Wouter Noordman vertelt u graag meer over de ins en outs van een subsidieaanvraag. Bel of mail voor een vrijblijvende kennismaking: 0317 – 413281, w.noordman@sedl.nl.

91% van onze klanten

Zou ons aanbevelen bij anderen!

Benieuwd naar wat S+DL voor u kan betekenen?

Neem contact op!