VISIE

MEER DAN CIJFERS ALLEEN

Dat is het motto waarmee we uitdrukken dat de dienstverlening verder gaat dan het opstellen van de jaarrekening en het verzorgen van de fiscale aangiften. Schuurman en de Leeuw levert kwalitatief hoogwaardige diensten en adviezen op maat; of u nu een ZZP-er bent of een grote internationale organisatie leidt.

EERLIJKHEID EN DUIDELIJKHEID

Daar heeft u wat aan. Uw jaarrekening is geen verrassing meer bij Schuurman en de Leeuw. Want wij hebben regelmatig contact met u over het resultaat van uw onderneming. Onze administratieve diensten verlopen uiterst efficiënt, vanwege onze gekwalificeerde medewerkers en de hoogwaardige software die wij gebruiken. Wat betreft de fiscale aangiften geldt bij ons de stelregel: wij behalen voor u het maximale resultaat binnen de geldende regels.

EEN ZORG MINDER

Niet alleen op het gebied van accountancy en belastingadvies ontzorgen wij ondernemers. U heeft uw eigen vak, zo hebben wij het onze. Op het gebied van personeelszaken faciliteren wij u met duidelijke loonstroken en adviseren we over alle regelgeving.

SCHUURMAN EN DE LEEUW
Nieuwe Kanaal 9-D
6709 PA Wageningen
Telefoon: 0317-413281
info@sedl.nl

91% van onze klanten

Zou ons aanbevelen bij anderen!

Benieuwd naar wat S+DL voor u kan betekenen?

Neem contact op!