Vacatures2018-10-05T10:09:17+00:00

VACATURES

Junior Assistent Accountant (32/40 uur)

Schuurman en de Leeuw accountants en belastingadviseurs is een modern en dynamisch kantoor in Wageningen dat met name werkzaam is in het MKB segment. We hechten grote waarde aan klantgerichtheid en persoonlijk contact met onze klanten.
“Meer dan cijfers alleen” dat is het motto waarmee we uitdrukken dat de dienstverlening verder gaat dan het controleren dan wel samenstellen van de jaarrekening en het verzorgen van de fiscale aangiften.

Wat ga je doen:
Heb jij passie voor je vak en wil je een uitdagende functie, een mooi klantenbestand, vrijheid, een informele werksfeer en een jong team van collega’s? Dan willen wij jou graag in ons team!

Je werkzaamheden bestaan uit:

 • Het controleren, coderen en inboeken van aangeleverde gegevens en facturen;
 • Het opstellen van overzichten en het verzorgen van Btw-aangiftes;
 • Administratieve voorbereidingen treffen ten behoeve van de jaarrekening van je klant;
 • Het uitzoeken en ordenen van financiële stukken;
 • Het voorbereiden van de jaarrekeningen en dossiervorming;
 • Samen met je collega’s signaleren van adviesmogelijkheden voor de klant.

Ideale kandidaat:

 • Je hebt de opleiding HBO- Accountancy (bijna) afgerond;
 • Je hebt stage gelopen of relevante werkervaring opgedaan in de accountancy;
 • Je bent analytisch, zelfstandig, klantgericht en communicatief vaardig;
 • Je beschikt over een proactieve werkhouding en hecht veel waarde aan professionaliteit en collegialiteit;
 • Je werkt graag in teamverband en wilt samen met je collega’s en klanten verder bouwen aan de toekomst.

Waarom Schuurman en de Leeuw:
Ons team bestaat uit 17 enthousiaste en gedreven mensen waarbij door korte communicatielijnen een efficiënte teamprestatie wordt bereikt. Je komt in een inspirerende werkomgeving in een prachtig pand te werken met gedreven collega’s. Wij maken ruimte voor jouw ambities, helpen je bij je ontplooiingsmogelijkheden, je wordt begeleid door een vaste collega, bieden je goede arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden.

Wij zien uit naar je reactie:
Voor vragen of een toelichting kan je (confidentieel) bellen met E. (Edgar) de Leeuw AA telefoon 0317-413281. Een directe reactie kun je verzenden aan e.de.leeuw@sedl.nl

===========================================================================================

Business Intelligence CONSULTANT (fulltime)

Wij
Schuurman en de Leeuw accountants en belastingadviseurs (S+DL) is een modern en dynamisch kantoor in Wageningen. Wij, bij S+DL, staan voor en naast de ondernemers. Zij aan zij, is het ons doel de ondernemers en de ondernemingen te ontzorgen, te laten groeien en te zorgen voor nieuwe kansen. Niet alleen op de fiscaal en accountancy vakgebieden, maar steeds meer op het terrein van IT en in het bijzonder BI. Het team van S+DL is energiek, jong en weet wat het wil. Een perfecte plek om je verder te ontwikkelen.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kansen waarmee wij vernieuwend willen zijn en onze klanten (strategisch) willen verrassen en verder kunnen helpen. De snelle ontwikkelingen op het gebied van IT bieden voor ondernemers legio kansen, echter worden deze nog te vaak niet of onvolledig benut. Met de juiste combinatie van financiële- en IT kennis kunnen wij bij ondernemers zorgen voor meer grip, sturing en rendement binnen de onderneming.

In dit kader is de eerste stap gemaakt door middel van het samenwerkingsverband/ label Road 2 BI,  waarmee wij BI oplossingen adviseren, implementeren en optimaliseren. Nu is het tijd voor stap 2 en zijn wij op zoek naar een (Senior) Business Intelligence Consultant die enerzijds extern onze klanten optimaal kan bedienen op het gebied van BI en anderzijds in staat is de BI afdeling binnen S+DL meer vorm en groei te geven.

Jij
Ambitieus, ondernemend, en getalenteerd. Iemand met een passie en missie, dat is wat bij S+DL past en dat is wat wij en onze klanten zoeken. Middels je analytische en communicatieve vaardigheden ben je in staat om de wensen en behoeften van ondernemers te vertalen naar BI-oplossingen. Je helpt klanten om hun prestaties te verbeteren door meerwaarde te halen uit hun data. Je brengt advies, implementeert de oplossing en begeleid de klant in het optimaal benutten van de voordelen van de BI-omgeving. Je wordt de spil tussen Business en IT.

Daarnaast schuilt er een echte ondernemer in jou. Je hebt ambitie en het vermogen de BI-afdeling binnen S+DL verder uit te bouwen en hiervoor verantwoordelijkheid te dragen. Je krijgt hierbij steun vanuit het management en de kans om eigen verantwoordelijk te krijgen over de toekomstige BI-afdeling binnen S+DL.

Wat wij van je vragen:

 • HBO / WO werk- & denk niveau
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
 • Een bedrijfskundige- en/of informatica achtergrond
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het uitvoeren van Qlik Business Intelligence trajecten en/of vergelijkbare BI tools (Tableau, Power BI etc)
 • Je hebt een brede (algemene) IT kennis

Wij & jij
Ons team bestaat uit enthousiaste en gedreven mensen waarbij door korte communicatielijnen een efficiënte teamprestatie wordt bereikt. Je komt in een inspirerende werkomgeving in een prachtig pand te werken. Wij maken ruimte voor jouw ambities en helpen je bij je ontplooiingsmogelijkheden. Wij vinden een goede balans tussen werk en vrije tijd belangrijk. Uiteraard bieden we een uitstekend salaris, volop doorgroeimogelijkheden, een prettige informele werksfeer en een goede set arbeidsvoorwaarden. Wij zien uit naar je reactie!

Voor vragen of een toelichting kan je (confidentieel) bellen met Edgar de Leeuw AA of Toine van Veenendaal RA telefoon 0317-413281. Een directe reactie kun je verzenden aan e.de.leeuw@sedl.nl of t.van.veenendaal@sedl.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Geld voor elkaar
pand SEDL
SCHUURMAN EN DE LEEUW
Nieuwe Kanaal 9-D
6709 PA Wageningen
Telefoon: 0317-413281
info@sedl.nl

91% van onze klanten

Zou ons aanbevelen bij anderen!

Benieuwd naar wat S+DL voor u kan betekenen?

Neem contact op!