SPECIALISME

U vindt bij ons kantoor verschillende belangrijke specialismen terug: accountancy, belastingadvies, salaris & loon, corporate finance, bedrijfsadvies, fusie & overname en subsidiecontrole. Vanzelfsprekend werken de adviseurs met elkaar samen, maar waar het op vakkennis aankomt, vertrouwen we op ieders specialisme.

Waar de accountant een belangrijke rol speelt bij de controle van de stukken, zorgt de belastingadviseur er voor dat uw onderneming zoveel mogelijk fiscaal voordeel behaalt. Alles vanzelfsprekend binnen de wettelijke kaders.

ACCOUNTANCY

Inzicht in uw financiële situatie. Daar zorgen onze accountants voor. Niet één moment per jaar, maar door het hele jaar heen zijn er contactmomenten waarop we uw financiën onder de loep nemen.. Regelmatig krijgt u een overzicht van uw cijfers, zodat u exact weet hoe uw onderneming ervoor staat.

Wij bouwen aan vertrouwen en helpen u graag met belangrijke vraagstukken zoals bedrijfsovername en andere bedrijfseconomische vraagstukken. We zien u als partner, waarvoor wij graag ons best doen. Door ons lidmaatschap van NOvAA / NBA houden wij onze kennis continu op peil.

BELASTINGADVIES

Onze belastingadviseurs verzorgen voor u alle fiscale aangiftes. Denk aan inkomsten-, omzet- en vennootschapsbelasting. Maar we kijken verder dan dat. We geven u uiteenlopend advies over bijvoorbeeld bedrijfsovernames, estate planning of de meest geschikte rechtsvorm voor uw onderneming. We kennen de regels rondom de aftrekbaarheid van rente, compensabele verliezen of de anti-misbruikwetgeving. Veel van onze fiscale advisering bestaat uit de advisering van de directeur-grootaandeelhouder over bijvoorbeeld de hoogte van het salaris en de uitkering van dividend.

Een veelgestelde vraag van ondernemers is bijvoorbeeld of ze een auto wel of niet op de zaak moet rijden. Wij zetten bij fiscale vraagstukken alle voordelen op een rij en berekenen de risico’s voor uw onderneming. U kunt op basis daarvan de juiste keuze maken en eventueel een nieuwe koers uitzetten. Onze belastingadviseurs werken nauw samen met de accountants van ons kantoor.

Onze belastingadviseurs zijn lid van het Register Belastingadviseurs. Permanente opleiding is een eis voor het lidmaatschap. Onze mensen volgen daarom regelmatig cursussen of vaktechnische bijeenkomsten.

SCHUURMAN EN DE LEEUW
Nieuwe Kanaal 9-D
6709 PA Wageningen
Telefoon: 0317-413281
info@sedl.nl

91% van onze klanten

Zou ons aanbevelen bij anderen!

Benieuwd naar wat S+DL voor u kan betekenen?

Neem contact op!