ORGANISATIE

BETROKKENHEID EN BRANCHEKENNIS

Schuurman en de Leeuw accountants en belastingadviseurs bestaat uit een op elkaar ingespeeld team, meerdere specialismen en ruime ervaring in accountancy en belastingadvies. Dat is Schuurman en de Leeuw. Ondernemend, vakkundig en betrouwbaar, want wij begrijpen hoe waardevol uw organisatie is en wij staan u graag als partner bij. Kom gerust langs en ervaar onze sfeer en werkwijze.

Iedere ondernemer kan bij ons terecht, of het nou om het midden- en kleinbedrijf gaat of om de vrije beroepsbeoefenaar. Ook over de specifieke eisen voor stichtingen en verenigingen hebben wij de benodigde kennis in huis. Wij weten welke vraagstukken er leven en hoe organisaties daar het beste mee kunnen omgaan. Ook zijn we sterk in de begeleiding van innovatieve bedrijven. Onafhankelijkheid, professionaliteit en een ondernemersmentaliteit vormen de basis voor ons handelen.

PROFIEL

We vinden persoonlijk contact met onze klanten belangrijk. Vanuit die betrokkenheid bouwen we met u aan een vertrouwensband. Zodat wij uw belangen begrijpen en deze kunnen behartigen.

Onze gedegen opleiding en jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we een vakkundig advies geven en altijd een professionele blik houden. Wij opereren als partner, met verstand van uw business en altijd op de hoogte van de actuele regelgeving. Mochten we op een bepaald terrein zelf de expertise niet in huis hebben, dan maken we gebruik van ons netwerk. Daarvoor zijn we aangesloten bij diverse brancheorganisaties.

HISTORIE

Schuurman en de Leeuw viert volgend jaar haar tweede lustrum. De mensen die aan het roer staan, hebben langere ervaring als accountants. Edwin Schuurman en Edgar de Leeuw werkten samen bij het vooraanstaande kantoor Jager in Wageningen. “Toen er een kans kwam om het kantoor over te nemen, grepen we deze met beide handen aan”, aldus Edwin Schuurman. Edgar de Leeuw: “Het bleek al snel een goede stap. Onze klantenkring groeide en daarmee ook het aantal medewerkers. Inmiddels zitten we in nieuw pand op het Business en Science park”. Schuurman en de Leeuw heeft klanten in de hele regio, maar is diep geworteld in Wageningen. Deze betrokkenheid is zichtbaar in diverse acties en projecten zoals een donatie aan de Voedselbank tijdens de opening van ons pand en ons partnerschap met Stichting Startlife. Wij zijn actief in veel van de gemeenten in de FoodValley regio; ondermeer bij organisaties in Wageningen, Ede en Veenendaal.

SCHUURMAN EN DE LEEUW
Nieuwe Kanaal 9-D
6709 PA Wageningen
Telefoon: 0317-413281
info@sedl.nl

91% van onze klanten

Zou ons aanbevelen bij anderen!

Benieuwd naar wat S+DL voor u kan betekenen?

Neem contact op!