BRANCHES

Hoewel we bij Schuurman en de Leeuw voor ondernemers in uiteenlopende branches werken, hebben we in de loop van de jaren veel specifieke kennis en ervaring opgedaan.

MKB

Een belangrijke groep klanten is het midden- en kleinbedrijf uit onder meer Wageningen, Ede en Veenendaal. De eigenaar, vennoot of directeur-grootaandeelhouder staat dagelijks aan het roer van de  onderneming. Als alles voor de wind gaat, maar ook in slecht weer moet hij of zij koers houden. Dit vraagt om sterk leiderschap maar ook om inzicht in de financiële situatie van de organisatie. Onze accountants verwerken de cijfers, komen met tussentijdse resultaten en signaleren ontwikkelingen binnen het bedrijf. Hoe fijn is het niet om tijdig bij te sturen en daarbij altijd terug te kunnen vallen op een vertrouwde accountant? Iemand die uw bussiness, evenals u persoonlijk goed kent. Bij Schuurman en de Leeuw accountants maken we het de eigenaar, vennoot of DGA een stukje makkelijker. Wij ontzorgen, terwijl u aan het roer staat en naar uw punt op de horizon aankoerst.

VRIJE BEROEPSBEOEFENAARS EN ZAKELIJKE DIENSTVERLENERS

Vrije beroepsbeoefenaar zoals advocaten en zakelijke dienstverleners vinden de juiste ondersteuning bij ons kantoor. Voor vrije beroepen gelden vaak strenge regels vanuit de overheid of beroepsorganisaties. Voor de meeste vrije beroepen bestaan beroepsverenigingen die bepaalde kwaliteitscontroles houden. Schuurman en de Leeuw kan u hierbij te ondersteunen.

HEALTH CARE

Voor veel ziekenhuizen mochten wij onze expertise inzetten, maar ook specialisten en maatschappen zijn bij ons aan het juiste adres. We weten bijvoorbeeld wat er speelt in de gezondheidszorg qua tarifering en kennen de regels van de branche. Hierdoor zijn de mensen van ons kantoor een betere gesprekspartner.

INNOVATIEVE BEDRIJVEN

Innovatie is cruciaal voor een betere toekomst. Wij geloven in bedrijven die sterk innoveren. Onze vestigingsplaats is niet voor niets Wageningen; de stad waar kennis en innovatie begint en ingezet wordt voor Food Valley, Gelderland, Nederland en zelfs de hele wereld.

Wageningen Universiteit & Research heeft een Stichting ‘Startlife’ opgericht, waar afgestudeerde wetenschappers of wetenschappers in de promotiefase begeleiding krijgen bij de start van een onderneming. Zij krijgen hiermee de kans om een idee uit te werken en naar de markt te brengen.

Schuurman en de Leeuw begeleidt deze wetenschappers met onder meer de rechtsvormkeuze, het bedrijfsplan, de financieringsbegroting en het opzetten van de administratie. Specifiek voor deze groep bestaan bepaalde subsidies en financieringsmogelijkheden waarvan wij het overzicht hebben en de laatste regelgeving kennen. Ook zijn op het gebied van innovaties fiscale voordelen te behalen. Onze belastingadviseur vertelt u er graag meer over.

SCHUURMAN EN DE LEEUW
Nieuwe Kanaal 9-D
6709 PA Wageningen
Telefoon: 0317-413281
info@sedl.nl

91% van onze klanten

Zou ons aanbevelen bij anderen!

Benieuwd naar wat S+DL voor u kan betekenen?

Neem contact op!