Graag wil ik mezelf aan jullie voorstellen. Ik ben Wouter Noordman en ik ben per 1 september gestart als assistent-accountant bij Schuurman & de Leeuw Accountants en Belastingadviseurs.

Ik ben geboren en getogen in Wageningen en ben na het behalen van mijn VWO diploma aan het Pantarijn begonnen met de duale opleiding Accountancy aan de Nyenrode Business University. Ook ben ik toen (2008) in Amsterdam gaan wonen en gestart als assistent accountant bij een klein accountantskantoor (Dubois & Co Registeraccountants) in Amsterdam.

In de afgelopen 7 jaar heb ik veel kennis en ervaring opgedaan bij diverse type klanten, zoals uitgeverijen, kinderdagverblijven, rijopleiders, vakbonden, beleggingsinstellingen, kleine zorginstellingen en veel stichtingen & verenigingen (waaronder musea, theaters, diverse andere culturele instellingen en diverse instellingen die zich richten op ontwikkelingssamenwerking). Hierdoor heb ik tevens ervaring opgedaan in het werken volgens diverse richtlijnen voor de jaarverslaggeving (RJ 640, RJ 650, RJ 655 en Titel 9 BW 2).

Na 7 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging en die heb ik gevonden bij Schuurman & de Leeuw. Ook woon ik inmiddels weer in Wageningen, wat zorgt voor aanzienlijk minder reistijd.

In Wageningen ben ik verder betrokken als coach/trainer bij de voetbalclub Ona ’53. Na een succesvol afgelopen seizoen als coach van Ona D2 ben ik nu coach/trainer van de C2.