Met trots deelt organisatie Network Business Events mede dat de tweede editie van het Business Event gemeente Wageningen plaats zal vinden in Hotel Wageningsche Berg.
‘’ Dit 4 sterren hotel is een prachtige en zeer geschikte locatie voor deze zakelijke bijeenkomst. De genomineerden worden voorgereden door Vallei Auto Groep en zullen feestelijk ontvangen worden door de burgemeester en wethouders, commissieleden en businesspartners. Deze locatie maakt het feestelijk ontvangst af. Er zullen naar verwachting veel ondernemers uit Wageningen aanwezig zijn. Een mooie netwerk gelegenheid om nieuwe contacten aan te gaan en relaties te onderhouden. We zien uit naar een mooi evenement!’’ Aldus Astrid Schimmel, directeur NBE.

Op maandag 27 maart 2017 zijn geïnteresseerden van harte welkom om de 9 genomineerde bedrijven te feliciteren én aan te moedigen. De genomineerden zijn onderverdeeld in de categorieën ‘Rabo starter van het Jaar’, ‘MKB & Grootzakelijk’ en ‘Jonge Helden’.  Ook de winnaar in de categorie ‘Horeca & Detailhandel’ zal deze avond de award in ontvangst nemen.
Het officiële programma start om 20.00 waarna Harm Edens zorg zal dragen voor de presentatie en flitsende interviews. Daarnaast zullen de professionele bedrijfsfilms getoond worden welke gemaakt zijn door Frans Lamers van FLAME Media Creators. Aan het einde van het programma krijgt het aanwezige publiek de mogelijkheid om te stemmen op zijn/haar favoriet en zal de WOC Publieksprijs uitgereikt worden.
Na het officiële programma is er volop de gelegenheid om elkaar te ontmoeten, te netwerken en te genieten van heerlijke hapjes en drankjes.

Voor meer informatie en/of kaartverkoop kunt u naar de website: www.businesseventwageningen.nl of kunt u telefonisch contact opnemen via 0318-658740 of per mail via info@nbe.nu

Wageningsche Berg biedt podium aan Business Event

Wageningsche Berg biedt podium aan Business Event