Afgelopen donderdag 8 maart vond de eerste ontmoeting van de genomineerden, commissieleden en businesspartners plaats.
Gastheer Edgar de Leeuw van Official Partner Schuurman & De Leeuw accountants en belastingadviseurs, opende het programma met een hartelijk welkom en een terechte felicitatie richting de genomineerden: “Na de strenge selectie van de VoordrachtsCommissie hebben jullie ook de jury kunnen overtuigen. Een nominatie is een hele prestatie en daarom zijn jullie nu al allemaal winnaars”.  Naast de 11 genomineerde bedrijven waren ook de jury,  voordrachtcommissie, businesspartners en Comité van Aanbeveling goed vertegenwoordigd.

Tijdens de intakebijeenkomst mochten de genomineerden zich presenteren aan de jury en aan elkaar middels een pitch van maximaal twee minuten. Na iedere bedrijfspresentatie konden de aanwezigen vragen stellen. De middag werd afgesloten met een gezellige netwerkborrel.

Business Event Wageningen SEDL

Business Event Wageningen SEDL

De komende periode worden bedrijfsfilms gemaakt bij iedere genomineerd bedrijf. Nieuwsgierig naar wie er uiteindelijk met de award naar huis gaat op 9 april? Kaarten kunnen worden besteld via www.bew18.eventbrite.nl. Op www.businesseventwageningen.nl en de Facebookpagina: www.facebook.com/businesseventwageningenworden de komende periode alle updates gedeeld.

Wilt u op 9 april zelf bij de uitreiking van de awards aan de winnaars aanwezig zijn? Bestel dan uw entreekaart via Eventbrite!