Voor ons kantoor in Wageningen zoeken wij een ervaren Assistent Accountant (40 per week).

Onze organisatie:
Schuurman en de Leeuw accountants en belastingadviseurs is een modern en dynamisch kantoor in Wageningen dat met name werkzaam is in het MKB segment. We hechten grote waarde aan klantgerichtheid en persoonlijk contact met onze klanten.
“Meer dan cijfers alleen” dat is het motto waarmee we uitdrukken dat de dienstverlening verder gaat dan het controleren dan wel samenstellen van de jaarrekening en het verzorgen van de fiscale aangiften.

Wat ga je doen:
Heb jij passie voor je vak en wil je een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid, een mooi klantenbestand, vrijheid, een informele werksfeer en een jong team van collega’s? Dan willen wij jou graag in ons team!

Als assistent accountant beheer je zelfstandig een aantal klanten. Je onderhoudt contacten met je klanten, verzorgt tussentijdse rapportages, stelt jaarrekeningen op en verzorgt belastingaangiften. Je komt afspraken na, kunt prioriteiten stellen, bent resultaatgericht en levert kwaliteit. Je bent proactief in je dienstverlening, de klant staat bij jou centraal.

Ideale kandidaat:

  • Je hebt de opleiding HBO- Accountancy met succes afgerond;
  • Je hebt 3-4 jaar relevante werkervaring in de accountancy-branche;
  • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Je werkt graag in teamverband en wilt samen met je collega’s en klanten verder bouwen aan de toekomst.
  • Kennis van en ervaring in de MKB sector, zowel controle- als samenstelpraktijk;

Waarom Schuurman en de Leeuw:
Ons team bestaat uit 16 enthousiaste en gedreven mensen waarbij door korte communicatielijnen een efficiënte teamprestatie wordt bereikt. Je komt in een inspirerende werkomgeving in een prachtig pand te werken. Wij maken ruimte voor jouw ambities en helpen je bij je ontplooiingsmogelijkheden. Wij vinden een goede balans tussen werk en vrije tijd belangrijk. Uiteraard bieden wij je een goede set arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast vieren wij in september ons jubilieum waarbij je je collega’s direct kunt leren kennen tijdens een weekend in Barcelona.

Wij zien uit naar je reactie:
Voor vragen of een toelichting kan je (confidentieel) bellen met E. (Edgar) de Leeuw AA telefoon 0317-413281. Een directe reactie kunt u verzenden aan e.de.leeuw@sedl.nl