Wij

Schuurman en de Leeuw accountants en belastingadviseurs (S+DL) is een modern en dynamisch kantoor in Wageningen. Wij, bij S+DL, staan voor en naast de ondernemers. Zij aan zij, is het ons doel de ondernemers en de ondernemingen te ontzorgen, te laten groeien en te zorgen voor nieuwe kansen. Niet alleen op fiscale terrein en het vakgebied accountancy, maar steeds meer op het onderdeel IT en in het bijzonder BI. Het team van S+DL is energiek, jong en weet wat het wil. Een perfecte plek om je verder te ontwikkelen.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kansen waarmee wij vernieuwend willen zijn en onze klanten (strategisch) willen verrassen en verder kunnen helpen. De snelle ontwikkelingen op het gebied van IT bieden voor ondernemers legio kansen, echter worden deze nog te vaak niet of onvolledig benut. Met juiste combinatie van financiële- en IT kennis kunnen wij bij ondernemers zorgen voor meer grip, sturing en rendement binnen de onderneming.

In dit kader is de eerste stap gemaakt door middel van het samenwerkingsverband/ label Road 2 BI,  waarmee wij BI oplossingen adviseren, implementeren en optimaliseren. Nu is het tijd voor stap 2 en zijn wij op zoek naar een (Senior) Business Intelligence Consultant die enerzijds extern onze klanten optimaal kan bedienen op het gebied van BI en anderzijds in staat is de BI afdeling binnen S+DL meer vorm en groei te geven.

Jij

Ambitieus, ondernemend en getalenteerd. Iemand met een passie en missie, dat is wat bij S+DL past en dat is wat wij en onze klanten zoeken. Middels je analytische en communicatieve vaardigheden ben je in staat om de wensen en behoeften van ondernemers te vertalen naar BI-oplossingen. Je helpt klanten om hun prestaties te verbeteren door meerwaarde te halen uit hun data. Je brengt advies, implementeert de oplossing en begeleid de klant in het optimaal benutten van de voordelen van de BI-omgeving. Je wordt de spil tussen Business en IT.

Daarnaast schuilt er een echte ondernemer in jou. Je hebt ambitie en het vermogen de BI-afdeling binnen S+DL verder uit te bouwen en hiervoor verantwoordelijkheid te dragen. Je krijgt hierbij steun vanuit het management en de kans om eigen verantwoordelijk te krijgen over de toekomstige BI-afdeling binnen S+DL.

Wat wij van je vragen:

  • HBO / WO werk- & denk niveau
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
  • Een bedrijfskundige- en/of informatica achtergrond
  • Je hebt aantoonbare ervaring met het uitvoeren van Qlik Business Intelligence trajecten en/of vergelijkbare BI tools (Tableau, Power BI etc)
  • Je hebt een brede (algemene) IT kennis

Wij & jij

Ons team bestaat uit enthousiaste en gedreven mensen waarbij door korte communicatielijnen een efficiënte teamprestatie wordt bereikt. Je komt in een inspirerende werkomgeving in een prachtig pand te werken. Wij maken ruimte voor jouw ambities en helpen je bij je ontplooiingsmogelijkheden. Wij vinden een goede balans tussen werk en vrije tijd belangrijk. Uiteraard bieden we een uitstekend salaris, volop doorgroeimogelijkheden, een prettige informele werksfeer en een goede set arbeidsvoorwaarden. Wij zien uit naar je reactie!

Voor vragen of een toelichting kan je (confidentieel) bellen met Edgar de Leeuw AA of Toine van Veenendaal RA telefoon 0317-413281. Een directe reactie kun je verzenden aan e.de.leeuw@sedl.nl of t.van.veenendaal@sedl.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.