In 2014 en 2015 organiseren wij een aantal ontbijtsessies waarbij ontmoeting en kennisdeling centraal staan. Wij hopen hiermee te voorzien in de behoefte van ondernemers om op een laagdrempelige manier te worden bijgepraat over relevante fiscale, juridische en financiële onderwerpen.

Thema
Voor onze eerste ontbijtsessie hebben wij voor het brede onderwerp de dga en zijn B.V. gekozen. Wij hopen hiermee een grote groep geïnteresseerden te bereiken.

Tijdens de bijeenkomst zullen we ingaan op veelgestelde vragen als: hoeveel salaris kan of moet ik mezelf uitkeren en is het verstandig de auto op de zaak te zetten of juist niet. Bovendien zullen we u bijpraten over de voor u relevante maatregelen uit het Belastingplan 2015 en hoe met de gevolgen van deze maatregelen om te gaan. Kortom, het belooft een interessante en informatieve bijeenkomst te worden waarvoor u van harte bent uitgenodigd!

Datum en locatie
De ontbijtbijeenkomst “De dga en zijn B.V.” is op 19 november a.s. bij Schuurman en de Leeuw accountants en belastingadviseurs, Nieuwe Kanaal 9D in Wageningen.

Programma
8.00 Ontvangst met ontbijt
8.15 Presentatie door Margreet Claassen, senior belastingadviseur
9.00 Presentatie door Edgar de Leeuw, partner en accountant
9.30 Gelegenheid tot napraten en netwerken
10.00 Einde bijeenkomst

Het bijwonen van de bijeenkomst is kosteloos en vrijblijvend. In het kader van de doelstelling “kennisdeling en ontmoeting” nodigen wij u van harte uit een introducé mee te nemen.

Aanmelden en meer informatie
Wilt u bij deze ontbijtbijeenkomst aanwezig zijn, laat dan voor 12 november a.s. weten met hoeveel personen u komt. U kunt dit e-mailen naar secretariaat@sedl.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Margreet Claassen-Lamers, e-mail: m.claassen@sedl.nl of Edgar de Leeuw, e-mail: e.de.leeuw@sedl.nl of telefonisch 0317-413281.