Geachte relatie,

Schuurman en de Leeuw accountants en belastingadviseurs organiseert speciaal voor haar relaties op woensdag 14 oktober 2015 een ontbijtsessie in samenwerking met Geldvoorelkaar.nl.

Geldvoorelkaar.nl is het grootste crowdfunding platform van Nederland. Op het platform kunnen investeerders en geldleners elkaar vinden. Crowdfunding is een financieringswijze die anno 2015 zelfs door banken aanbevolen wordt of een perfecte aanvulling kan zijn op traditionele financiering. Edwin Adams, eigenaar van Geldvoorelkaar.nl, zal onder andere ingaan op de voordelen voor ondernemers als investeerder of juist als kredietnemer.

Vervolgens is het woord aan Toine van Veenendaal RA. Per 1 maart 2015 is Toine als bedrijfsadviseur ons team komen versterken. Tijdens zijn presentatie: “Overnames en fusies, blijf aan de bal”  zet Toine uiteen hoe u als ondernemer, tijdens overnameprocessen (koop of verkoop) of het verkoopklaar maken van uw onderneming, leading bent met uiteindelijk het gewenste resultaat.

Kortom, het belooft een interessante en informatieve bijeenkomst te worden waarvoor u van harte bent uitgenodigd! Wij nodigen u van harte uit een introducé mee te nemen.

Datum:       14 oktober 2015
Locatie:      Schuurman en de Leeuw accountants en belastingadviseurs,
Nieuwe Kanaal 9D in Wageningen. (gratis parkeren)

Programma:
8.00             Ontvangst met ontbijt
8.15             Presentatie door Edwin Adams, eigenaar van Geldvoorelkaar.nl
9.00             Presentatie door Toine van Veenendaal, bedrijfsadviseur bij Schuurman en de Leeuw
9.40             Gelegenheid tot napraten en netwerken
10.00           Einde bijeenkomst

Het bijwonen van de bijeenkomst is kosteloos en vrijblijvend.

Aanmelden en meer informatie
Wilt u bij deze ontbijtbijeenkomst aanwezig zijn, laat dan voor 5 oktober a.s. weten met hoeveel personen u komt. U kunt dit e-mailen naar secretariaat@sedl.nl.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Edgar de Leeuw, e-mail: e.de.leeuw@sedl.nl telefonisch 0317-413281.

Met vriendelijke groet,

Edwin Schuurman
Edgar de Leeuw
Margreet Claassen-Lamers
Toine van Veenendaal