Mijn naam is Jacco van Essen, 23 jaar oud en ik woon in Amerongen.
In 2008 ben ik begonnen met de studie assistent-accountant op het ROC A12 te Ede, in de BBL vorm. Dat wil zeggen dat je één dag in de week op school studeert, en de rest van de week gaat werken (geen stage) op een kantoor waar de werkzaamheden grotendeels overeenkomen met de studie.

In de zomer van 2009 ben ik dit traject aangegaan bij Kellen Administraties te Tiel. Kellen behoorde toen tot de Capital Talent Group. Hier was ik verantwoordelijk voor de volledige administratie van zo’n vijftig ZZP’ers in de ICT branche. Van het verwerken van de administraties tot aan het opstellen van de jaarrekeningen en het verzorgen van diverse belastingaangiftes.

Na bijna zes jaar was het voor mij tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Vanaf 1 mei ondersteun ik Schuurman en de Leeuw met het verwerken van diverse administraties. Op korte termijn ga ik mij, naast het verwerken van de administraties,  richten op de automatisering en digitalisering zodat de administraties uiteindelijk zo efficiënt mogelijk verwerkt kunnen worden.
Verder kijk ik uit om mij verder te ontwikkelen in de accountancy met behulp van mijn ervaren collega’s.
Ik hoop u snel te ontmoeten.