Goed nieuws voor startende ondernemers in Gelderland. Vanaf 19 april kunt u gebruikmaken van de Startversneller. Dit nieuwe programma wordt uitgevoerd door Ontwikkelingsmaatschappij Oost Nederland NV (Oost NL). In totaal is er 2,25 miljoen euro beschikbaar.

In Gelderland bestaat al de groeiversneller (DGV), die bedrijven helpt om sneller te groeien. In aanvulling hierop heeft de Startversneller het doel om de kans op succesvolle marktintroducties van Gelderse ondernemers te vergroten.

Voucher
Als u als Startende ondernemers (maximaal 5 jaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel) kunt u vanuit de Startversneller een voucher van maximaal 1000 euro aanvragen. Hiervoor ontvangt u coaching, training en opleiding bij Oost NL.

Bent u langer dan 5 jaar ingeschreven bij KvK? Dan kunt u aanspraak maken op de Groeiversneller. Binnen deze regeling kunt u waardebonnen ontvangen tot 10.000 euro en leningen tot 225.000 euro om zo uw groei een boost te geven.

StartupDelta Summit
De Startversneller wordt op 19 april gelanceerd bij de StartupDelta Summit op Industriepark Kleefse Waard in Arnhem. Wilt u hierbij zijn? Meld u dan hier aan.