De helft van Nederland is al naar verre vakantieoorden vertrokken maar ondertussen is het in Nederland ook goed vertoeven. Tegenwoordig hoef je namelijk niet meer naar Turkije om de 35 graden mee te pakken. De Nederlandse stranden zitten vol met mensen die vakantie houden in eigen land. Alle strandtypetjes kunnen worden afgestreept op een stranddag.
Hypere Henk die al om 8 uur startklaar op het strand zit om de drukte voor te zijn. Strakke Sonja die weer een te kleine en te strakke bikini aan heeft. Opgefokte Otto die zijn kinderen voor de zoveelste keer uit elkaar moet halen. Duitse Dieter die weer een kuil aan het graven is en ten slotte Bepakte Bertha die weer veel te veel spullen heeft meegezeuld naar het strand. Ze komen allemaal voorbij. Naast dat het op het strand heerlijk vertoeven is met warm weer is dat misschien nog wel het leukste van allemaal op zo’n warme dag: mensen kijken met een lekker koud drankje.

Sommige mensen moeten echter ook nog werken met de hitte. Op kantoor heb je ook verschillende type collega’s die allemaal op een andere manier met de hitte omgaan. De één klaagt steen en been over de hitte en de ander voert een hitteplan in en begint vroeg. Herkent u zich al in 1 van de typetjes? Het is helaas ook weer de maand van de aangifte omzetbelasting. Klaagt u over het feit dat u de aangifte nog moet doen? Wij willen bij deze voorstellen om het SEDL hitteplan in te voeren! Dit werkt als volgt:

  • Smeer u in met zonnebrandcrème;
  • Breng/mail uw administratie naar SEDL;
  • Drink voldoende, relax en wacht tot SEDL uw administratie heeft verwerkt.

Ik verzeker u dat u door het SEDL hitteplan geen stress meer heeft bij het doen van de aangifte omzetbelasting en verandert u van het ene op het andere moment van een Drukke Denise naar een Chille Cindy.