Als werknemers uw waardevolste bezit zijn en u heeft transparantie, efficiëntie en gemak hoog in het vaandel staan, dan spreken wij dezelfde taal. Voor deze waardevolle medewerkers maken wij salarisoverzichten online inzichtelijk en toegankelijk 24/7.
Voor u als werkgever nemen wij de salarisverwerking uit handen zodat u die dingen kunt doen waar u goed in bent.

Goeie deal zo’n win-win oplossing van Schuurman en de Leeuw.

Hoe werkt Unit4 Salaris Online?

Na het inloggen op onze beveiligde webserver voert u als werkgever of HR-medewerker online loongegevens en mutaties in. Deze gegevens worden door ons verder verwerkt. Wij zorgen voor professionele controle en toetsing aan de geldende wet- en regelgeving.

In het digitale archief dat Unit4 Salaris Online biedt, worden o.a. salarisstroken, loonaangiften, arbeidsovereenkomsten en loonbelastingverklaringen opgeslagen. Zo heeft u als werkgever of HR-medewerker 24/7 inzicht tot de documenten.

Voordelen van Unit4 Salaris Online

  • Een complete oplossing voor personeels- en salarismutaties;
  • Eenvoudig en snel mutaties invoeren;
  • Altijd inzicht in de actuele stand van zaken op personeelsgebied;
  • Via het documentenarchief beschikking hebben over diverse bestanden zoals arbeidsovereenkomsten, identiteitsbewijzen, salarisstroken, jaaropgaven;
  • Efficiënte in- en uitdienstmeldingen.
  • Signaleringsmogelijkheden, voor bijvoorbeeld afloop proeftijd, contract, verjaardag

 

Employee Self Service (ESS)
Met ESS biedt u uw werknemers de mogelijkheid om zelf online toegang te hebben tot hun eigen loonstroken, jaaropgaven en andere documenten zoals contracten, beoordelingen, kopieën identiteitsbewijzen, etc. Uw werknemers kunnen deze informatie raadplegen en indien gewenst ook de persoonsgegevens wijzigen. Aanvullende mogelijkheden zijn het aanvragen en inzien van verlofrechten. Daarnaast is ESS ook met behulp van een app voor de smartphone en tablet toegankelijk.

Verlof- en verzuimregistratie

Het bijhouden, berekenen en registreren van verlof en verzuim kost erg veel tijd. Doktersafspraken, ziekte, en bijzonder verlof moeten voor iedere medewerker bijgehouden worden. Dit is een tijdrovende dagelijkse bezigheid en daar komt nog bij dat de werknemer bij u komt om het verlofsaldo op te vragen. De module verlof- en verzuimregistratie biedt echter een oplossing hiervoor.

Met deze module hebben werkgevers inzicht in het aantal verlof- en verzuimuren van iedere werknemer binnen het bedrijf. Voor werknemers biedt de module ook vele voordelen, zij kunnen nu namelijk online verlof aanvragen. Daarnaast kan men bekijken hoeveel uren er zijn opgenomen en wat het saldo is.

Op het moment dat de werknemer een aanvraag heeft ingediend, ontvangt u als werkgever een automatische berichtgeving. De keuze is dan aan u om te bepalen of dit geaccepteerd of afgewezen wordt. Voordeel van deze module is dat u als werkgever of manager een goed overzicht heeft van het verlof en verzuim voor het gehele bedrijf.

 Klik hier voor meer informatie of neem contact op met Linda van Ginkel of Patrick van Beek van de salarisadministratie via lonen@sedl.nl 0317-413281