Graag stellen wij u voor aan 2 nieuwe collega’s; Egbert en Toine. Zij komen onze afdelingen samenstel en controle versterken in de rol van assistent accountant. Zij stellen zich graag aan u voor:

Egbert Haver S+DL

Mijn naam is Egbert Haver, 29 jaar en woonachtig in Ede met mijn vriendin. Per 1 februari ben ik als Assistent Accountant gestart bij S+DL. In 2017 heb ik mijn HBO Accountancy in duale vorm afgerond, wat betekent dat ik al enige jaren werkzaam ben in de accountancy. Momenteel ben ik bezig met de Post HBO Studie Controlling aan de Nyenrode Business Universiteit. De afgelopen 4 jaar heb ik als Assistent Accountant op de samenstelafdeling bij BDO te Arnhem gewerkt, waar ik de nodige kennis en ervaring heb opgedaan. Bij S+DL hoop ik mijn ontwikkeling door te zetten en een positieve bijdrage te leveren aan deze prachtige organisatie!

Toine Heus S+DL

 

 

Tijd om me even voorstellen! Ik ben Toine, 22 jaar oud en sinds februari werkzaam als Junior assistent accountant. Daarnaast ben ik momenteel met de Master Earth & Environment bezig aan Wageningen University. Naar aanleiding van het vervullen van een financiële functie elders, leek het me een mooie uitdaging om deze branche wat beter te gaan verkennen in de vorm van een parttime baan. Aangezien vorig jaar de samenwerking met S+DL goed was bevallen, was het het proberen waard om hier aan te kloppen en zo geschied! Ik ben enorm benieuwd wat het me gaat brengen, maar ik heb er in ieder geval ontzettend veel zin in!