Per 1 maart 2015 is Toine van Veenendaal als bedrijfsadviseur bij ons in dienst getreden en versterkt hij het Management Team. Graag stelt Toine zich aan u voor:

“In 2003 ben ik mijn carrière gestart bij KPMG op het hoofdkantoor in Amstelveen. Binnen KPMG ben ik hoofdzakelijk werkzaam geweest binnen de controlepraktijk waarbij mijn klantenpakket bestond uit diverse soorten ondernemingen zoals beursgenoteerde ondernemingen, MKB, retail en de non-profit.

Na ruim 7,5 jaar KPMG heb ik gekozen een overstap te maken naar de M&A praktijk van BDO waar ik als ervaren manager verantwoordelijk was voor de uitvoering van adviesopdrachten in het kader van fusies en overnames van ondernemingen. In de circa 4 jaar die ik bij BDO heb gewerkt, heb ik vele ondernemingen van diverse omvang binnen diverse sectoren mogen begeleiden bij overnames en fusies.

Mijn ervaring als controlerend accountant en adviseur sluit aan bij de behoefte van het management van S+DL en na enkele goede gesprekken heb ik de overstap per 1 maart naar S+DL gemaakt. De doelstelling is om gezamenlijk met Edwin, Edgar, Margreet en het team de organisatie verder te brengen naar de volgende fase, die zich zal richten op het leveren van advies op maat.

In mijn rol als bedrijfsadviseur ben ik onderdeel van het MT en (mede) verantwoordelijk voor de advisering van ondernemingen op het gebied van bedrijfsovernames (due diligence onderzoeken), het verkoop gereedmaken van de ondernemingen, bedrijfsfusies, werkkapitaalmanagement, liquiditeitsprognoses, forecastmodellen, inrichting van de financiële administratie en het rapporteren van financiële overzichten (zowel intern als extern). Ik zie binnen S+DL en de markt vele kansen en mogelijkheden voor de toekomst op deze gebieden.

Mocht u denken aan een overname of een verkoop van de onderneming, te maken hebben met werkkapitaalproblematiek, een beter inzicht wensen in uw huidige en toekomstige liquiditeit of mocht u mogelijk met andere vraagstukken zitten…. aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan open voor een vrijblijvende kennismaking waarin wij uw van advies dienen. Hopelijk tot snel!”