Bij u als ondernemer kunnen er verschillende redenen ontstaan dat u extra kapitaal nodig heeft. Wanneer het goed gaat met uw onderneming kan het voorkomen dat u extra bedrijfsfinanciering wenst om bijvoorbeeld een nieuw bedrijfspand te kopen, een overname te financieren of om het bedrijfskapitaal te vergroten.
Deze investeringen vragen om kapitaal en dan kan er gekozen worden om te financieren uit het aanwezige eigen vermogen maar vaak is geld van buitenaf nodig en wordt er gezocht naar een passende financiering. Ook een startende onderneming kan (start)kapitaal nodig hebben om nieuwe ideeën en plannen te laten slagen. Waar u vroeger naar de accountmanager van uw bank ging voor een lening zijn de tijden nu veranderd. Vanuit risico-oogpunt financieren zij uw vraag niet altijd volledig meer.

Dan ontstaat de vraag, welke financieringsmogelijkheden zijn er en welke vorm past het beste bij mijn financieringsbehoefte?
Met de S+DL Financieringscheck ziet u direct wat uw financieringsmogelijkheden zijn. We stellen samen met u één aanvraag op, die we naar een geselecteerd aantal geschikte financiers sturen: van banken tot crowdfund-platforms en van lease- tot factormaatschappijen.

Samenwerking met Capsearch
Capsearch is een digitaal platform voor financieringen wat inmiddels bijna 4 jaar bestaat. Met dit platform kunnen we efficiënt financieringsaanvragen uitwerken, passende financiers selecteren en financieringsaanvragen indienen bij de circa 50 belangrijkste aanbieders van financiering. Hieronder vallen alle grootbanken, leasemaatschappijen, crowdfund-platforms en diverse gespecialiseerde (fintech) aanbieders van financiering. De oprichters van Capsearch zijn voormalig bankiers en kennen de MKB markt goed. Vanuit hun marktervaring ontwikkelden ze een platform dat voor mkb-financieringen vraag en aanbod bij elkaar brengt. Het werkt simpel, snel en effectief en zo profiteert iedereen: aanbieders krijgen de juiste informatie, en u maakt sneller kans op een betere match.

Edgar de Leeuw en Gert Bloemendal vertellen u graag meer over de ins en outs van onze bedrijfsfinancieringen. Bel of mail voor een vrijblijvende kennismaking: 0317–413281, e.de.leeuw@sedl.nl en g.bloemendal@sedl.nl