Gert Bloemendal S+DLGraag stel ik me aan jullie voor. Mijn naam is Gert Bloemendal en ik ben sinds oktober 2018 een samenwerking aangegaan met S+DL. Ik ben 44 jaar oud en woon in Barneveld met mijn vrouw Wendy en onze kinderen Julie en Gert(je).
Mijn carrière ben ik 19 jaar geleden begonnen bij de Rabobank in Wageningen. Tot de fusie met Rabobank Ede-Veenendaal was ik ongeveer 5 jaar werkzaam aan het Plantsoen te Wageningen, een geweldig leuke plek om te werken. In totaal heb ik 12 jaar bij de Rabobank gewerkt waarbij ik als laatste station bij de lokale bank in Zeist de grotere MKB klanten bediende. De werkzaamheden bij de bank veranderde sterk waardoor ik ongeveer 6 jaar geleden besloot dat het tijd werd voor wat anders. Ik heb een opleiding gevolgd tot specialist op het gebied van bedrijfsovernames en ben daarmee tevens ingeschreven als Register Adviseur Bedrijfsopvolging (RAB-register). Ik kon gelijk aan de slag bij Alfa Fusies en Overnames te Nijkerk. Daar heb ik 6 jaar lang vele projecten geleid op het gebied van waardebepaling, aan-en verkoopbegeleiding en complexe financieringsvraagstukken.

In 2018 was het weer tijd voor een volgende stap. Met S+DL ben ik de samenwerking aangegaan om het Fusie en overname-team te komen versterken. Samen met Toine, Margreet en Edgar hebben we alle disciplines in huis om u perfect van dienst te zijn met de voorbereiding op uw bedrijfsovername en/of financieringsvraagstuk. Wij komen graag eens bij u sparren. Tot snel!

Gert Bloemendal