Per 5 september 2017 is Schuurman en de Leeuw accountants en belastingadviseurs officieel erkend als RB-kantoor. Een erkenning van de kwaliteit van ons kantoor waar we trots op zijn!

Per 1 juli 2017 is het nieuwe “Reglement profilering RB-kantoor’ in werking getreden. Alleen kantoren die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen mogen zich erkend RB-kantoor noemen.

Dit betekent dat de eindverantwoordelijkheid voor de fiscale afdeling in handen is van een Register Belastingadviseur, mr. M.W.T. Claassen-Lamers. Zo weet u zeker dat uw belangen optimaal behartigd worden. Zij staat u graag, samen met haar team,  met raad en daad terzijde

Register Belastingadviseurs

Het Register Belastingadviseurs is een actieve en praktijkgerichte beroepsvereniging die de belangen behartigt van de aangesloten leden. Dit gebeurt onder meer door intensief overleg met het ministerie van Financiën, de Belastingdienst en de andere beroepsorganisaties.

Erkende RB-kantoren beschikken over actuele vakinhoudelijke kennis op het gebied van belastingadvies. Zij houden voortdurend hun kennis op peil door het lezen van vakliteratuur en het volgen van permanente educatie. U bent dus verzekerd van een up-to-date advies.

Erkenning RB-kantoor voor Schuurman en de Leeuw accountants en belastingadviseurs