Wij delen graag onderstaand bericht van onze relatie THRIVE.

 

Sinds de maatregelen en de mededelingen van onze overheden (BE en NL) afgelopen donderdagavond, is er sinds vrijdag een stortvloed aan vragen binnengekomen bij ons in het bedrijf van ondernemers om hen te helpen effectief te blijven in turbulente tijden als deze, na alle impact die ze nu al hebben ervaren. En we zijn nog niet aan het klapstuk toe… Juist nu is het een tijd van samenwerken en elkaar helpen.

In principe maken wij nooit iets voor ‘de massa’, maar afgelopen weekend en gister hebben we de koppen bij elkaar gestoken met heel wat zakelijke netwerken en ondernemers, om een online systeem op te zetten en een digitaal platform te activeren waar elke ondernemer die ons land rijk is toegang tot heeft. Dit doen we nooit, maar drastische situaties vereisen drastische maatregelen. We verzamelen alle vraagstukken waar ondernemers mee rondlopen en op basis hiervan zullen er diverse opnames gemaakt worden, webinars en online streamings uitgezonden worden. Dit is kosteloos toegankelijk voor iedereen. DOEL = Dit zo snel mogelijk verspreiden en bij elke ondernemer krijgen, om steun en support te verlenen, zodat zo min mogelijk ondernemers de dupe zullen worden van deze situatie.

De focus gaat uit naar:

– Effectief zijn (en blijven) in deze turbulente tijden (vraagstukken van ondernemers).
– Krachtig omgaan met stress, zowel bij de ondernemer zelf als bij externe relaties (personeel, leveranciers en klanten)
– Probleemoplossend te werk gaan en focussen op controleerbare factoren (wat kan men nu doen). 

Krachtig leiderschap is wat er nu nodig is. De hysterie zorgt voor veel onzekerheid en onrust. Het gronden van mensen is essentieel. Elk probleem heeft een kans in zich, elke uitdaging is een mogelijkheid en deze crisis stopt ook weer ergens. Men dient klaar te zijn om direct krachtig door te pakken.

De helden van dit moment zijn de ondernemers die niet opgeven en niet stoppen. Die nu investeringen doen en nu dubbele shiften moeten draaien met minder personeel.
We moeten met z’n allen als ondernemers de handen in elkaar slaan en samenwerken, om de impact op onze economie zo minimaal mogelijk te houden.

Ons enige doel is om nu zo veel mogelijk ondernemers en bedrijven te ondersteunen. Daarom wordt de content op dit platform geheel kosteloos aangeboden. Via de link onderaan deze mail kunnen ondernemers uit jullie netwerk zich aanmelden voor de gratis webinars op maandag 20.00 uur, woensdag 20.00 uur en vrijdag 20.00 uur.

Wanneer ze zich registreren, zullen ze vrij toegang hebben tot het volgende:

  • Dagelijkse reminders om te blijven leven vanuit snelheid en kracht. Een reality check die je helpt om gefocust te blijven op de dingen die er echt toe doen.
  • Download van het boek: Straight-Line Leadership; tools om te leven met snelheid en kracht. 
  • Live webinars op maandag, woensdag & vrijdag om 20.00 uur waarbij vraagstukken van ondernemers worden behandeld

De link: https://www2.thrive.eu/black-swan-project