Na een zorgvuldige voorbereiding heeft onlangs de overdracht van de aandelen van “Schuurman en de Leeuw accountants en belastingadviseurs” tussen Edwin Schuurman en Toine van Veenendaal plaats gevonden. Zowel voor Edwin, Toine en S+DL als geheel, breekt er een mooie nieuwe fase aan.

Edwin: “1 januari 1998 was mijn eerste dag als eigenaar van S+DL, nu na 21 jaar is het moment daar om, met het volste vertrouwen en geheel volgens mijn wens, het stokje over te geven.

We zijn in 1998 gestart met een aantal mensen die nu nog werkzaam zijn bij S+DL; Edgar de Leeuw (vanaf 2001 mede-eigenaar) Angelique van Reemst en Patrick van Beek. Vanaf het begin hadden we een duidelijke visie; klanttevredenheid op een hoog niveau houden door een juiste mate van betrokkenheid en begeleiding. Waarbij we steeds zijn meegegaan in de snelle ontwikkeling van automatisering en digitalisering.

In de afgelopen jaren hebben we de organisatie weten uit te bouwen naar 18 medewerkers met specialismen op de verschillende terreinen. Erg mooi dat Edgar en ik samen de organisatie op deze wijze hebben zien ontwikkelen. Deze ontwikkeling heeft zeker ook te maken met onze gewaagde stap om in 2009 een bouwkavel aan het Nieuwe Kanaal te kopen om daar ons, nog steeds, prachtige kantoorgebouw te realiseren. Deze plek gaf ons de mogelijkheid om de groei te realiseren in een omgeving met de door ons gewenste uitstraling. We mogen met recht trots zijn op ons klantenbestand, dienstenpakket en op alle medewerkers die in de loop van de tijd ons kwamen versterken. Daarnaast ben ik ieder van hen en in het bijzonder Edgar ongelofelijk dankbaar voor de samenwerking, voor het onderlinge vertrouwen en voor de heerlijke werksfeer.

Deze nieuwe mooie fase houdt voor mij persoonlijk in dat ik als adviseur betrokken blijf bij S+DL. Voor S+DL biedt deze stap een stevig fundament voor een mooie toekomst. Met Edgar en Toine aan het roer voorzie ik dat S+DL stabiel en met gezond verstand zich verder zal ontwikkelen naar een accountantsorganisatie waar de klant centraal blijft staan en de dienstverlening zich op een hoog niveau zal blijven manifesteren.

Met trots en vertrouwen geef ik het stokje graag over aan Toine en wens hem heel veel succes in het vervullen van zijn nieuwe rol!”

Nieuwe fase bij S+DL