De Wageningse Uitdaging is gestart. Help je mee?

De Wageningse Uitdaging is een initiatief van een aantal Wageningse ondernemers. Ze helpen verenigingen en stichtingen door vragen van hen te koppelen aan aanbod van bedrijven. Deze vraag kan om spullen gaan, zoals een koelkast of bureaus, maar ook om kennis.
Op deze manier kan je als ondernemer makkelijk maatschappelijk betrokken zijn zonder te veel gedoe. Als ondernemers gezamenlijk dragen we dit initiatief, ieder vanuit zijn eigen expertise.

Managers Anja Hagendoorn en Desirée Kuipers: “Voor het koppelen van een vraag  van verenigingen aan Wageningse bedrijven hanteren we twee criteria: de vraag dient een maatschappelijk doel en de vragers hebben geen budget om het zelf in te kopen.” Voor overtollige spullen van bedrijven richt de Uitdaging een spullenbank op, waarmee maatschappelijke organisaties weer geholpen kunnen worden.

Naast de gemeente Wageningen, het Oranjefonds, Rabobank Vallei en Rijn, de WUR, Marin, Keygene en andere organisaties in Wageningen is Schuurman & de Leeuw Accountants en Belastingadviseurs ook nauw betrokken bij dit initiatief.  Een concept wat zich inmiddels in 66 steden in Nederland heeft bewezen en valt onder de paraplu van de Nederlandse Uitdaging.

Wil jij ook helpen? Neem contact met ons op!

 

Managers Wageningse Uitdaging

t: 06-38797344 (Anja) en 06-50528928 (Desirée)

e: info@wageningseuitdaging.nl

w: wageningseuitdaging.nl