De nominaties voor het Business Event gemeente Wageningen zijn bekend!

Onder leiding van notaris Derk Hoek heeft er een zorgvuldige beoordeling van de kandidaten plaatsgevonden. Hier zijn in totaal 9 genomineerden uit voortgekomen.
Het Business Event gemeente Wageningen vind op 30 mei a.s. plaats in Theater Junushoff te Wageningen. Tijdens de feestelijke avond wordt de ‘Ondernemer van het Jaar’ in drie verschillende categorieën gekozen. De voordrachtcommissie bestaande uit Sandra Tiebosch, Willem Kuijsten, Piet Hein van Spanje, Edgar de Leeuw, Gitte Schober en Tom Kool heeft in de afgelopen maanden uit alle kandidaten een selectie gemaakt en deze in een juryboek aan de jury overgedragen. De jury stond voor de lastige taak om per categorie 3 genomineerde aan te wijzen, alle ondernemingen waren op haar eigen manier bijzonder. Met trots stellen wij de genomineerden aan u voor:

Categorie Starter
Diels Restobar – Elsko Sjabbens en Dietmar Baars
Phytonext – Eral Osmanoglou
Plant-e B.V. – Marjolein Helder

Categorie Detailhandel
Matser – Jan Matser
De Gelderse IJzerhandel – Robert Frijlink
Bril 29 – Peter Willems en Peter Thoutenhoofd

Categorie MKB en Grootzakelijk
MARIN – Bas Buscher
Whizpr – Annerieke Reulen-Kamphuis en Willemijn Vader
Micreos BV – Mark Offerhaus

De genomineerden krijgen allemaal de kans om zichzelf aan de jury te presenteren tijdens de zogeheten intakebijeenkomst. Vervolgens zal notaris Derk Hoek samen met de overige juryleden; Hanny Pijnenburg, Oeds de Kroon, Raoul Bino en Hans Dons uit deze genomineerden de uiteindelijke winnaars per categorie kiezen.

Willem Gunneman
De presentatie van het Business Event is in handen van  theatermaker en sneldichter Willem Gunneman. Onder muzikale begeleiding van Jan Vayne zal hij de avond op spectaculaire wijze presenteren. Tijdens het officiële programma, dat om 20.00 uur begint, worden de winnaars bekend gemaakt in de drie verschillende categorieën.  Aansluitend aan het officiële programma is er gelegenheid om te netwerken. Dit informele programma staat geheel in het teken van het onderhouden, opfrissen en leggen van zakelijke contacten.

Kaartverkoop
Wilt u dit netwerkplatform niet missen? Bestel dan uw kaarten via de website van de organisatie: www.businesseventwageningen.nl voor €45,- excl. BTW. Het Business Event gemeente Wageningen wordt breed ondersteund door hoofdsponsor Rabobank Vallei en Rijn, Official Partners Schuurman & De Leeuw en Gemeente Wageningen, ondernemersverenigingen, bedrijvenkringen en natuurlijk haar Businesspartners.

Op de hoogte blijven?
Alle ontwikkelingen van  het Business Event kunt u volgen via onze social media. Op Facebook kunt u ons vinden op https://www.facebook.com/businesseventwageningen. Like de pagina en blijf zo op de hoogte van het laatste nieuws.
Ook op Twitter is Network Business Events actief. Volg het account @NBENU voor de laatste informatie en twitter mee over het Business Event gemeente Wageningen met de hashtag #BEW16.