Jaarlijks vraagt Schuurman en de Leeuw Accountants & Belastingadviseurs de machtiging aan om uw vooraf ingevulde aangifte (hierna: VIA) van de Belastingdienst te kunnen inzien. Kortgeleden hebben we dat voor de machtigingen van aankomend aangiftejaar (2020) gedaan.

De Belastingdienst verzend vervolgens per post een VIA-activatiecode naar u. Deze brief valt waarschijnlijk binnen enkele dagen op uw deurmat.

Geef uw ontvangen activatiecode aan ons door

We willen u vragen deze activatiecode aan ons door te geven. Dit kan via ons beveiligde Fiscaal Gemak portaal. Om in te loggen in dit portaal heeft u rond dezelfde tijd dat u de brief van de Belastingdienst heeft ontvangen ook een mail ontvangen van secretariaat@sedl.nl met de instructie hoe u kunt inloggen in het Fiscaal Gemak portaal.

Naar aanleiding van het doorgeven van de VIA-activatiecode kunnen wij uw VIA-gegevens gebruiken bij het invullen van uw belastingaangifte. Indien het niet lukt via het Fiscaal Gemak Portaal kunt u de activatiecode ook telefonisch doorgeven of bij onze receptie afgeven.

Let op!

Geef de VIA-activatiecode door voor de uiterste datum die in de brief genoemd wordt. Bij vragen kunt u contact opnemen via 0317-413281 of secretariaat@sedl.nl.