Homepage test2020-03-05T09:58:19+00:00
Slide background

Accountants

&

Belastingadviseurs

Header slider aan tafel Sedl

Maak kennis met

ons fusie & overname team

Slide background

Wij geloven in bedrijven

die sterk innoveren

Slide background

Bekijk

onze

Bedrijfsvideo

> PLAY

Accountant Wageningen

Schuurman & de Leeuw Accountants en Belastingadviseurs. Bij ons bent u aan het juiste adres voor accountancy en belastingadvies. Net als u zijn wij ondernemers in hart en nieren. Wij kennen de uitdagingen en de keuzes die u moet maken. Als partner denken wij met u mee, zodat u de keuzes kunt maken die passen bij uw ambities en uw organisatie. Benieuwd naar onze ideeën en aanpak? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak met Edgar de Leeuw, Toine van Veenendaal of Margreet Claassen via 0317 – 413281

Meer over de organisatie
Vraag direct een bedrijfsfinaciering aan

Bij ons kunt u naast strategische adviezen vanzelfsprekend terecht voor terugkerende administratieve werkzaamheden zoals de jaarrekening, salarisverwerking en fiscale aangiftes. Maar er kan natuurlijk meer. Wij bieden de volgende diensten aan:

Recensies

Al meer dan tien jaar werken wij met Edwin Schuurman samen. Hij verzorgt voor ons de consolidatie van de jaarcijfers van alle buitenlandse vennootschappen in onze holding. De samenwerking verloopt heel plezierig. Met de mensen van Schuurman en de Leeuw hebben we in de loop van de jaren een echte vertrouwensband opgebouwd. Ze zijn deskundig, accuraat en no – nonsense. Dat past bij ons.

Noldus, Noldus

Het contact met de mensen van Schuurman en de Leeuw verloopt lekker makkelijk. Het zijn hele open mensen en ik kom ze ook op de sportschool tegen. Voor mij is het een meerwaarde om te werken met een kantoor dat de lokale markt goed kent.” Aan het woord is Peter Willems, eigenaar van Bril 29 uit Wageningen.

Al voordat kantoor Schuurman en de Leeuw werd opgericht, was ik klant bij Edgar de Leeuw. Hij geeft me goede uitleg en zinnige inzichten. Bijvoorbeeld over de omzetting van de VOF naar een BV. Samen met de belastingadviseur zetten ze dan helder alle voor- en nadelen op een rij.

Elke drie maanden is er een overleg tussen deze ondernemer en de accountant. Peter Willems:“Ik vind het waardevol om te horen of dingen nog ‘in de pas’ lopen of dat ik moet bijsturen. Mijn accountant houdt constant de vinger aan de pols en dat geeft mij een gerust gevoel. We willen het beste voor elkaar en dat is de juiste basis voor samenwerking.

Bril29, BRIL29

SEDL NIEUWS

Dé belangrijkste punten uit het beleidsbesluit “aanslag inkomstenbelasting box 3”

2 augustus, 2022|

Het kabinet heeft een beleidsbesluit gepubliceerd waarin wordt uitgewerkt hoe de aanslagen inkomstenbelasting met box 3 moeten worden vastgesteld naar aanleiding van het kerstarrest. In Lees meer

Nieuwe arbeidswetgeving per 1 augustus; dé acties die jij moet ondernemen als werkgever

4 juli, 2022|

Per 1 augustus 2022 treedt een nieuwe arbeidswet in werking, namelijk de Wet implementatie EU-richtlijn transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden. Deze nieuwe wet heeft consequenties voor Lees meer

Meer S+DL nieuws

SEDL BLOG

91% van onze klanten

Zou ons aanbevelen bij anderen!

Benieuwd naar wat S+DL voor u kan betekenen?

Neem contact op!

Klanten over S+DL

Ik hoef nooit zelf ergens achteraan bij Schuurman en de Leeuw. Deskundige mensen ontzorgen mij, zodat ik me op mijn eigen vak kan richten.
Katja van Oort, Orthodontistenpraktijk Bonoort
Schuurman en de Leeuw is een kantoor dat ervaring combineert met durf. Zij zijn bereid om te investeren in onze starters en dat is soms best risicovol. Ze doen er alles voor om met ons mee te groeien en daar heb ik veel waardering voor.
Gitte Schober, Directeur Stichting Startlife
Mijn accountant houdt constant de vinger aan de pols en dat geeft mij een gerust gevoel. We willen het beste voor elkaar en dat is de juiste basis voor samenwerking.
Peter Willems, Eigenaar van Bril 29
Met de mensen van Schuurman en de Leeuw hebben we in de loop van de jaren een echte vertrouwensband opgebouwd. Ze zijn deskundig, accuraat en no – nonsense. Dat past bij ons.
Lucas Noldus, Managing Director van Noldus Information Technology BV
Ga naar de bovenkant