Fusie & Overname2018-06-19T08:12:06+00:00

FUSIE & OVERNAME

Binnen een overnametraject komen er allerlei vragen op een koper af op diverse vlakken. De koper heeft binnen dit traject kennis en kunde nodig om de cijfers te kunnen analyseren, kritische kanttekeningen bij de verkoper te plaatsen en om de uiteindelijke risico’s te minimaliseren. Wij leveren deze kennis en kunde bij onder andere de volgende onderwerpen:

De adviseurs van Schuurman en de Leeuw zijn doorgewinterde financiële specialisten die vanuit hun achtergrond, kennis en ervaring de koppeling kunnen maken tussen de cijfers en hetgeen er op de werkvloer en in de directiekamer gebeurt. Op veel vlakken kunnen we u ondersteunen. Kan het rendement beter, heeft u behoefte aan een klankbord, overweegt u een strategische heroriëntatie of moet de managementcyclus worden verbeterd? Ook met hele praktische zaken als de inrichting van administratie, kunt u bij Schuurman en de Leeuw terecht.

Wij bouwen aan vertrouwen en helpen u graag met belangrijke vraagstukken zoals bedrijfsovername en andere bedrijfseconomische vraagstukken. De accountants van Schuurman en de Leeuw zijn thuis in vele branches en met name in het gehele spectrum van het MKB.

91% van onze klanten

Zou ons aanbevelen bij anderen!

Benieuwd naar wat S+DL voor u kan betekenen?

Neem contact op!