SALARISADMINISTRATIE

Wanneer we het bij Schuurman & De Leeuw hebben over de totale ontzorging van de klant, dan is de salarisopgave aan de verscheidene instanties daar een klinkend voorbeeld van. Wij onderhouden de contacten met bijvoorbeeld pensioenfondsen, verzekeraars en de belastingdienst voor u door het aanleveren van de aangiftes of de opgaven van de loongegevens.

Salarisadministratie

Uw salarisadministratie c.q. loonadministratie kunt u met een gerust hart uitbesteden en uit handen geven aan Schuurman & De Leeuw. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers periodiek een salarisstrook en jaaropgave ontvangen zodat zij een compleet beeld hebben van de inkomsten en afdrachten. Op basis van deze salarisstroken en jaaropgaven kunt u als werkgever ook een compleet beeld schetsen van uw loonkosten. Desgewenst kunnen wij een overzicht maken van deze kosten zodat u hier ook op kunt schakelen.

Personeelsadministratie

Wanneer u gebruik maakt van de personeel- en salarisdiensten van Schuurman de Leeuw kunnen wij ook een volledige personeelsadministratie voor u bijhouden. Hierdoor voldoet u aan de wettelijke eisen en kunt u alle benodigde gegevens overleggen aan de fiscus in het geval van een boekenonderzoek.

KUNT U FEEDBACK OF HULP GEBRUIKEN?

Heeft u vragen over uw salarisadministratie? Neem gerust contact op met Linda van Ginkel, Jody Vermaat en Aliek Franck. Bel of mail voor een vrijblijvende kennismaking: 0317 – 413281, lonen@sedl.nl

91% van onze klanten

Zou ons aanbevelen bij anderen!

Benieuwd naar wat S+DL voor u kan betekenen?

Neem contact op!