ONLINE PORTAL

Vanzelfsprekend werken wij bij Schuurman & De Leeuw voor de salaris-,  de verlof- en verzuimadministratie met een online portal. In deze online werkomgeving staat gebruiksgemak voorop. Onze klanten zijn in staat alle benodigde informatie als bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten, op te slaan en te bekijken in een beveiligde cloud.

Werken in de cloud

Ook werknemers maken gebruik van de talloze voordelen van werken in de cloud. Zo kunnen de salarisstroken en jaaropgaven via een app worden ingezien en kan een werknemer daarnaast via dezelfde app aangeven dat hij of zij twee weken vrij wil hebben. Dit verzoek komt terecht bij de werkgever die vervolgens een akkoord geeft. Het mooie is dat deze vrije dagen gelijk van het saldo worden afgetrokken. De werknemer op zijn beurt ziet dat er een akkoord is en ziet wat zijn resterende saldo is. Gebruiksgemak in optima forma dus.

Bijhouden van ziekteverzuim

De portal is ook ideaal voor het bijhouden van het ziekteverzuim omdat het mogelijk is om te registreren wie er wanneer ziek is geweest. Dit wordt gelijk verwerkt op de nieuwe salarisstrook. En wat te denken van het doorgeven van het aantal verreden kilometers die kunnen worden gedeclareerd? De werkgever geeft akkoord met een simpele muisklik en wij betalen uit via de salarisstrook.

KUNT U FEEDBACK OF HULP GEBRUIKEN?

Wilt u meer informatie over het werken met de portal? Linda van Ginkel, Jody Vermaat en Aliek Franck vertellen u er graag meer over. Bel of mail voor een vrijblijvende kennismaking: 0317 – 413281, lonen@sedl.nl

91% van onze klanten

Zou ons aanbevelen bij anderen!

Benieuwd naar wat S+DL voor u kan betekenen?

Neem contact op!