LOONBELASTING- & PREMIEHEFFING

Onze adviseurs beantwoorden graag al uw vragen omtrent loonbelasting en sociale zekerheidsaangelegenheden, secundaire arbeidsvoorwaarden en loonkostensubsidies.

Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld de volgende vraagstellingen:

  • Wat zijn de gevolgen van loonheffingen bij een overname of juist het inkrimpen van een organisatie?
  • Wilt u buitenlandse werknemers in dienst nemen, inlenen of medewerkers detacheren?
  • Heeft u te maken met inlenersaansprakelijkheid?
  • Wenst u een cafetariasysteem in te voeren of aan te passen?
  • Bent u op zoek naar loonkostensubsidies?
  • Bent u bezorgd over wat de fiscus zal vinden bij een looncontrole?

Uiteraard begeleiden wij ook de looncontroles voor u en kunnen wij u ondersteunen bij uw Due Diligence. Bij geschillen met de belastingdienst kunnen ons belastingadviseurs u ondersteunen bij het voeren van een eventuele bezwaar- en beroepsprocedure. Onze belastingadviseurs denken graag proactief met u mee.

Attenderen op voordelen

Er is maar weinig dat zo vaak verandert als de richtlijnen van de fiscus. En al helemaal als het gaat om de personeelsadministratie. Logisch dus dat u dit niet gemakkelijk kunt bijbenen. Daarom kiest u voor de kennis en kunde van Schuurman & De Leeuw. Wij zijn er voor u om de subsidies en loonkostenvoordelen (LKV) in de gaten te houden en u hierop te wijzen. Denk alleen maar aan een werknemer in dienst die een opleiding volgt. Weet u welke regels hierbij horen? Of de richtlijnen die horen bij een veranderende proeftijd. Daarom zijn wij er om u er op te attenderen omdat er vaak simpelweg voordeel mee te behalen is.

KUNT U FEEDBACK OF HULP GEBRUIKEN?

Linda van Ginkel vertelt u graag meer over de ins en outs bij uw loon- & premieheffingen. Bel of mail voor een vrijblijvende kennismaking: 0317 – 413281, l.van.ginkel@sedl.nl

91% van onze klanten

Zou ons aanbevelen bij anderen!

Benieuwd naar wat S+DL voor u kan betekenen?

Neem contact op!