Advisering personeel en arbeidsvoorwaarden2022-10-20T15:24:10+00:00

ADVISERING PERSONEEL EN ARBEIDSVOORWAARDEN

Een steeds belangrijker wordend onderdeel is de advisering van personeel. Een goede werkgever zijn betekent immers heel veel meer dan alleen een goed salaris bieden. Die tijden zijn inmiddels wel voorbij. Uw werknemer is geïnteresseerd in wat u kunt bieden aan primaire maar ook aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Primaire arbeidsvoorwaarden

De primaire arbeidsvoorwaarden die u met uw werknemer afspreekt zijn naast salaris bijvoorbeeld ook arbeidsduur, werktijden en vakantiedagen.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Zo zijn secundaire arbeidsvoorwaarden als een auto van de zaak, overwerktoeslag, pensioen- of verlofregeling en eventuele bonussen. Allemaal voorwaarden waar je als werkgever een standpunt over in moet nemen. De adviseurs van Schuurman & De Leeuw helpen u uitstekend met op maat gesneden personeelsadvies.

Personeel

Daarnaast kunnen wij ons voorstellen dat het aannemen en onderhouden van uw personeel ook vragen bij u opkomen. U kunt bijvoorbeeld in de situatie komen dat uw personeelslid niet op goede voet uit dienst gaat. Welke stappen moet u dan doorlopen? Moet u een transitievergoeding betalen? Zomaar vragen die dan voorbij kunnen komen.

KUNT U FEEDBACK OF HULP GEBRUIKEN?

Heeft u vragen over arbeidsvoorwaarden of gerichte vragen m.b.t. uw personeel? Neem gerust contact op met Linda van Ginkel, Jody Vermaat en Aliek Franck. Bel of mail voor een vrijblijvende kennismaking: 0317 – 413281, lonen@sedl.nl

Meer lezen over personeel en arbeidswoorwaarden-gerelateerde onderwerpen? Lees dan onderstaande blogs!

91% van onze klanten

Zou ons aanbevelen bij anderen!

Benieuwd naar wat S+DL voor u kan betekenen?

Neem contact op!
Ga naar de bovenkant