MANAGEMENT BUY-IN/BUY-OUT

Overdragen of overnemen onderneming binnen het management

Bent u als ondernemer voornemens om uw onderneming (deels) intern over te dragen aan het huidige management, middels een management buy-out? Of staat u op het punt zelf een (deel) van een onderneming te verwerven met als doel vervolgens zelf de leiding te nemen, middels een management buy-in? In beide gevallen komen er vele diverse vraagstukken op u af. De antwoorden op deze vragen vindt u bij de specialisten van Schuurman & de Leeuw, die door hun jarenlange ervaringen in dergelijke trajecten u optimaal kunnen adviseren en bijstaan in deze cruciale trajecten voor u als ondernemer.

Ieder management buy in/ buy out traject kent zijn eigen specifieke elementen en risico’s. Middels onze ervaringen kunnen wij hierop snel en adequaat schakelen zodat u met een gerust hart het traject in kan gaan. Samengevat is ons doel u te ontzorgen, te begeleiden en te zorgen voor een optimaal verloop van de management buy-in/ but-out. Wij helpen u graag verder.

KUNT U FEEDBACK OF HULP GEBRUIKEN?

Edgar de Leeuw vertelt u graag meer over de ins en outs van de management Buy-in/ Buy-out. Bel of mail voor een vrijblijvende kennismaking: 0317 – 413281, e.de.leeuw@sedl.nl

91% van onze klanten

Zou ons aanbevelen bij anderen!

Benieuwd naar wat S+DL voor u kan betekenen?

Neem contact op!