ADVISEREN BIJ OPVOLGING, OVERNAME OF (VER)KOOP

U zoekt een accountant die met u meedenkt. Iemand die betrokken is bij de koop/ overname van een bedrijf of bij opvolging of verkoop van uw huidige onderneming. De accountants van Schuurman en de Leeuw gaan hierbij verder dan de jaarlijkse controle van uw boeken. Wij denken mee, praten mee en geven u bedrijfsadvies waar u wat aan heeft. Of het nu om financieel bedrijfseconomisch advies of om bedrijfsovername advies gaat.

Bij de aan- en verkoop van een onderneming komt heel wat kijken. De accountants van Schuurman en de Leeuw kunnen u helpen bij de volgende zaken:

  • Het bepalen en opstellen van een uitgekiende strategie en het bepalen van een adequate waardebepaling en prijsstelling;
  • Het bijeen brengen van geschikte kopers en verkopers en het voeren van succesvolle onderhandelingen;
  • Het opzetten van de beste juridische en fiscale structuur;
  • Een scherp ingekochte financiering met goede voorwaarden;
  • Een boekenonderzoek waarbij de onderste steen boven moet komen.

Bij belangrijke momenten van uw onderneming zijn we graag betrokken. Dat kan de start van een bedrijf, een bedrijfsopvolging, bedrijfsovername, een verkoop of een bedrijfsbeëindiging zijn. Wij kennen de (fiscale) mogelijkheden en zetten onze kennis graag voor u in.

KUNT U FEEDBACK OF HULP GEBRUIKEN?

Edgar de Leeuw vertelt u graag meer over de ins en outs van het adviseren van uw bedrijfsovername bij opvolging of verkoop. Bel of mail voor een vrijblijvende kennismaking: 0317 – 413281, e.de.leeuw@sedl.nl

91% van onze klanten

Zou ons aanbevelen bij anderen!

Benieuwd naar wat S+DL voor u kan betekenen?

Neem contact op!