ADVISEREN BIJ OPVOLGING, OVERNAME OF (VER)KOOP

Wilt u een bedrijf (ver)kopen, een familielid uitkopen of heeft u hulp nodig bij de opvolging van uw huidige onderneming? Dan zoekt u een adviseur die met u meedenkt, meepraat en u bedrijfsadvies geeft waar u wat aan heeft. Iemand die betrokken is bij de koop/overname van een bedrijf of bij opvolging of verkoop van uw huidige onderneming.

Bij de aan- en verkoop van een onderneming komt heel wat kijken. De adviseurs van Schuurman en de Leeuw kunnen u helpen bij de volgende zaken:

  • Het bepalen en opstellen van een uitgekiende strategie en het bepalen van een adequate waardebepaling en prijsstelling;
  • Het bijeen brengen van geschikte kopers en verkopers en het voeren van succesvolle onderhandelingen;
  • Het opzetten van de beste juridische en fiscale structuur;
  • Een scherp ingekochte financiering met goede voorwaarden;
  • Een boekenonderzoek (due diligence) waarbij de onderste steen boven moet komen.

Bij belangrijke momenten van uw onderneming zijn we graag betrokken. Dat kan de start van een bedrijf, een bedrijfsopvolging, bedrijfsovername, een verkoop of een bedrijfsbeëindiging zijn. Wij kennen de (fiscale) mogelijkheden en zetten onze kennis graag voor u in.

KUNT U FEEDBACK OF HULP GEBRUIKEN?

Edgar de Leeuw vertelt u graag meer over de ins en outs van het adviseren van uw bedrijfsovername bij opvolging of verkoop. Bel of mail voor een vrijblijvende kennismaking: 0317 – 413281, e.de.leeuw@sedl.nl

91% van onze klanten

Zou ons aanbevelen bij anderen!

Benieuwd naar wat S+DL voor u kan betekenen?

Neem contact op!