CORPORATE FINANCE

Binnen een overnametraject komen er vele vragen op een koper af op diverse vlakken. De koper heeft binnen dit traject kennis en kunde nodig om de cijfers te kunnen analyseren, u te ondersteunen bij de onderhandelingen, kritische kanttekeningen bij de verkoper te plaatsen en om de uiteindelijke risico’s te minimaliseren.

Ook als u uw bedrijf wilt verkopen is het verstandig om tijdig hulp in te roepen. Vaak is 5 jaar voorbereiding optimaal. Zo is er voldoende tijd om fiscale termijnen in acht te nemen en om uw bedrijf “verkoopklaar” te maken. Dit alles om de netto opbrengst na transactie voor u te optimaliseren.

Wij leveren deze kennis en kunde bij onder andere de volgende onderwerpen:

Het fusie & overname team van Schuurman en de Leeuw bestaat uit doorgewinterde financiële en fiscale specialisten die vanuit hun achtergrond, kennis en ervaring de zorgen voor een optimale begeleiding en advisering binnen het fusie- of overnametraject. Graag stellen wij ons team aan u voor:

Gert Bloemendal (RAB)
Gert Bloemendal is sinds oktober 2018 verbonden aan het S+DL team. Gert is opgeleid tot specialist op het gebied van bedrijfsovernames en is tevens ingeschreven als Register Adviseur Bedrijfsopvolging (RAB-register). Zijn carrière begon Gert 19 jaar geleden bij de Rabobank (Wageningen en later Vallei en Rijn) waar hij 12 jaar werkzaam is geweest. Zijn carrière kreeg een vervolg bij Alfa Fusies en Overnames, waar hij 6 jaar lang vele projecten heeft geleid op het gebied van waardebepaling, aan-en verkoopbegeleiding en complexe financieringsvraagstukken.

Toine van Veenendaal (RA) 
Toine van Veenendaal heeft zijn opleiding gevolgd aan de Nyenrode Business Universiteit en staat als registeraccountant ingeschreven. Zijn carrière is hij in 2003 begonnen bij KPMG, waar hij circa 8 jaar diverse klanten (van MKB tot aan beursgenoteerde internationale ondernemingen) heeft mogen bedienen. Na deze 8 jaar is Toine gaan werken bij BDO op de afdeling fusies & overnames waar hij 4 jaar lang vele nationale en internationale transacties heeft mogen begeleiden en adviseren. Sinds 2015 is Toine werkzaam bij S+DL en onderdeel van het MT.

Fusie en overname team S+DL

Naast Gert en Toine zijn ook Margreet Claassen RB (fiscalist) en Edgar de Leeuw AA (begeleidt al ruim 20 jaar MKB-ondernemers) nauw betrokken bij dergelijke trajecten wanneer hun specifieke specialismen wordt gevraagd. Samen hebben we alle disciplines in huis om u perfect van dienst te zijn met de voorbereiding en advisering met betrekking tot uw bedrijfsovername, bedrijfsverkoop, fusietraject en/of financieringsvraagstuk. Wij komen graag eens bij u sparren. Tot snel!

KUNT U FEEDBACK OF HULP GEBRUIKEN?

Heeft u vragen over de over onze fusie en overname dienstverlening? Toine van Veenendaal vertelt u graag meer over de ins en outs. Bel of mail voor een vrijblijvende kennismaking: 0317 – 413281, t.van.veenendaal@sedl.nl

Neem vrijblijvend contact op

91% van onze klanten

Zou ons aanbevelen bij anderen!

Benieuwd naar wat S+DL voor u kan betekenen?

Neem contact op!