BELASTINGADVIES

Onze belastingadviseurs verzorgen voor u alle fiscale aangiftes. Denk aan inkomsten-, omzet- en vennootschapsbelasting. Maar we kijken verder dan dat. We geven u uiteenlopend advies over bijvoorbeeld bedrijfsovernames, estate planning of de meest geschikte rechtsvorm voor uw onderneming. We kennen de regels rondom de aftrekbaarheid van rente, compensabele verliezen of de anti-misbruikwetgeving. Veel van onze fiscale advisering bestaat uit de advisering van de directeur-grootaandeelhouder over bijvoorbeeld de hoogte van het salaris en de uitkering van dividend.

Wij bieden de volgende diensten aan:

Een veelgestelde vraag van ondernemers is bijvoorbeeld of ze een auto wel of niet zakelijk moeten rijden. Wij zetten bij fiscale vraagstukken alle voordelen op een rij en berekenen de risico’s voor uw onderneming. U kunt op basis daarvan de juiste keuze maken en eventueel een nieuwe koers uitzetten. Onze belastingadviseurs werken nauw samen met de accountants van ons kantoor.

In Nederland is de belastingadviseur geen beschermd beroep. Iedereen kan bij wijze van spreken een belastingadviespraktijk beginnen. Niettemin zijn veel adviseurs lid van beroepsorganisaties. Schuurman en de Leeuw is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (RB). Onze belastingadviseurs hebben een fiscaal-juridische of fiscaal-economische achtergrond en werken nauw samen met onze accountants, maar ook met  advocaten en notarissen. Heeft u vragen over aangifte van belasting voor uw bedrijf of privé of bent u op zoek naar een belastingadviseur gespecialiseerd in het MKB? Neem direct contact op met Schuurman en de Leeuw.

INFORMATIE AANVRAGEN

91% van onze klanten

Zou ons aanbevelen bij anderen!

Benieuwd naar wat S+DL voor u kan betekenen?

Neem contact op!