FISCALE APK

Wat kan onze fiscale APK voor u als ondernemer betekenen? Uit ervaring weten wij dat dat bijzonder veel is. Wij vergelijken onze fiscale APK ook wel met de periodieke keuring die een voertuig moet ondergaan. Zo’n voertuig laat je doorlichten door een professional die ‘m goedkeurt of vertelt welke onderdelen aan vervanging toe zijn óf wat er in de nabije toekomst aan zit te komen. Deze parallel trekken wij graag met onze fiscale APK. Een APK dus, maar dan voor uw onderneming.

Fiscale en financiële mogelijkheden

Hoe fijn is het dat uw onderneming eens in de zoveel tijd door een onafhankelijk specialist wordt doorgelicht? De fiscale APK van Schuurman & De Leeuw is hier het perfecte middel voor. Door middel van een kleine investering (van € 249) krijgt u uw fiscale en financiële kansen en risico’s uitgebreid in een rapport gepresenteerd. Deze kleine investering verdient zichzelf vele malen terug en is zeer zeker de moeite waard.

Vul nu de gratis test in en u weet direct of u geld laat liggen.

Heeft u alles al op orde? High five! Er zijn echter altijd verbeterpunten te vinden en niets is zo veranderlijk als belastingwetgeving. Het is zaak om op tijd voor te sorteren op de veranderingen in het belastinglandschap. Krijgt u de uitslag Almost there? Dan valt er bij u wat te winnen en wij helpen u graag bij het schetsen van uw financiële plaatje! Wanneer u de uitslag Take action krijgt dan is dit het moment om u te richten op onder andere deze aandachtspunten.

Doe de FISCALE APK test

Margreet Claassen
Margreet ClaassenBelastingadviseur
Bel nu: 0317 413 281

Meer dan cijfers

  • Informele bedrijfscultuur
  • Persoonlijk aanspreekpunt
  • Korte lijnen met de specialisten
  • Strategisch partner die met u meedenkt
  • Full service accountantskantoor
  • Kostenbesparing door geautomatiseerde boekhouding

91% van onze klanten

Zou ons aanbevelen bij anderen!

Benieuwd naar wat S+DL voor u kan betekenen?

Neem contact op!