Fiscale APK2018-10-04T11:48:23+00:00

FISCALE APK

Wat kan onze fiscale APK voor u als ondernemer betekenen? Uit ervaring weten wij dat dat bijzonder veel is. Wij vergelijken onze fiscale APK ook wel met de periodieke keuring die een voertuig moet ondergaan. Zo’n voertuig laat je doorlichten door een professional die ‘m goedkeurt of vertelt welke onderdelen aan vervanging toe zijn óf wat er in de nabije toekomst aan zit te komen. Deze parallel trekken wij graag met onze fiscale APK. Een APK dus, maar dan voor uw onderneming.

Fiscale en financiële mogelijkheden

Hoe fijn is het dat uw onderneming eens in de zoveel tijd door een onafhankelijk specialist wordt doorgelicht? De fiscale APK van Schuurman & De Leeuw is hier een perfect middel voor. Uit onze fiscale APK komt onder meer naar voren welke kansen u mogelijk laat liggen en of u wel optimaal gebruikmaakt van alle fiscale en financiële mogelijkheden die er zijn. Denk niet dat we uw onderneming met onze fiscale APK extreem uitgebreid doorlichten, wij doen dat puur op de voornaamste hoofdpunten m.b.v. een door ons ontwikkelt werkprogramma.

Diagnose

Hiervoor heeft Schuurman & De Leeuw een eigen format ontwikkeld. Dit is een slimme checklist die bestaat uit vragen waarmee we in korte tijd zoveel mogelijk bedrijfsinformatie verzamelen. Op basis van deze vergaarde informatie adviseren wij heel gericht waar er mogelijke winsten te behalen zijn. Vergelijk het maar weer met de diagnose die de APK-keurmeester stelt na het keuren van een auto.

Snelle accountantscontrole

Uit de praktijk blijkt dat met onze snelle accountantscontrole serieus geld kan worden bespaard. Dit geldt wellicht ook voor uw organisatie. Voor een bescheiden bedrag is Schuurman & De Leeuw graag uw keurmeester. Wilt u meer informatie over onze fiscale APK? Margreet Claassen vertelt u er graag meer over. Bel of mail voor een vrijblijvende kennismaking: 0317 – 413281, m.claassen@sedl.nl

91% van onze klanten

Zou ons aanbevelen bij anderen!

Benieuwd naar wat S+DL voor u kan betekenen?

Neem contact op!