BELASTINGADVIES

Onze ervaren  belastingadviseurs verzorgen voor u alle fiscale aangiftes. Denk bijvoorbeeld aan inkomsten-, omzet- en vennootschapsbelasting. Maar wij kijken verder en doen meer dan belasting alleen.

Neem vrijblijvend contact op

We geven u uiteenlopend advies over bijvoorbeeld bedrijfsovernames, estate planning of de meest geschikte rechtsvorm voor uw onderneming. We kennen de regels rondom de aftrekbaarheid van rente, compensabele verliezen of de anti-misbruikwetgeving. Veel van onze fiscale advisering bestaat uit de advisering van de directeur-grootaandeelhouder over bijvoorbeeld de hoogte van het salaris en de uitkering van dividend.

Wij bieden de volgende diensten aan:

Een veelgestelde vraag van ondernemers is bijvoorbeeld of ze een auto wel of niet zakelijk moeten rijden. Wij zetten bij fiscale vraagstukken alle voordelen op een rij en berekenen de risico’s voor uw onderneming. U kunt op basis daarvan de juiste keuze maken en eventueel een nieuwe koers uitzetten. Onze belastingadviseurs werken nauw samen met de accountants van ons kantoor.

In Nederland is de belastingadviseur geen beschermd beroep. Iedereen kan bij wijze van spreken een belastingadviespraktijk beginnen. Niettemin zijn veel adviseurs lid van beroepsorganisaties. Schuurman en de Leeuw is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (RB). Onze belastingadviseurs hebben een fiscaal-juridische of fiscaal-economische achtergrond en werken nauw samen met onze accountants, maar ook met  advocaten en notarissen.

Ervaringen van anderen

“S+DL accountants en belastingadviseurs heeft U-Protein Express BV op uitstekende wijze bijgestaan tijdens de acquisitie door Immunoprecise Antibodies Ltd en heeft deskundig de financiële audits op zich genomen. Ook hun assistentie bij de due diligence en het vullen van de dataroom was essentieel. Ik kan dan ook van harte S+DL accountants aanbevelen bij internationale mergers en acquisities”.

Martin Hessing - CEO, U-Protein Express BV

Vraag vrijblijvend informatie aan

Heeft u vragen over aangifte van belasting voor uw bedrijf of privé of bent u op zoek naar een belastingadviseur gespecialiseerd in het MKB? Neem direct contact op met Schuurman en de Leeuw of vul geheel vrijblijvend onderstaand contactformulier in. Een van onze adviseurs neemt dan zo snel mogelijk contact met u op! Bel voor een vrijblijvende kennismaking op: 0317 – 413281 of stuur een e-mail naar: m.claassen@sedl.nl

  Margreet Claassen
  Margreet ClaassenBelasting Adviseur
  Bel nu: 0317 413 281

  Meer dan cijfers

  • Persoonlijk aanspreekpunt
  • Informele bedrijfscultuur
  • Korte lijnen met de specialisten
  • Strategisch partner die met u meedenkt
  • Kostenbesparing door geautomatiseerde boekhouding
  • Full service accountantskantoor

  Benieuwd naar wat S+DL voor u kan betekenen?

  Neem contact op!