Aangesloten bij
Meer informatie aanvragen

BELASTINGADVIES

ONS FISCAAL ADVIES

Vooruit kijken en – op termijn – maximaal belasting besparen. Dat is ons doel van fiscaal advies. Dat vraagt om veel ervaring en het continu bijhouden van kennis over de fiscale regelgeving. Belastingadvies is een belangrijk onderdeel van onze totale dienstverlening, omdat het u veel kan opleveren.

Onze belastingadviseurs en fiscalisten zijn deskundigen op het gebied van belastingen, die personen en bedrijven adviseren met betrekking tot belastingen, en in veel gevallen ook hun zakelijke of privé belastingaangiften verzorgen. In het uiterste geval staan wij onze klanten ook terzijde bij procedures met de belastingdienst.

REGISTER BELASTINGADVISEURS (RB)

In Nederland is de belastingadviseur geen beschermd beroep. Iedereen kan bij wijze van spreken een belastingadviespraktijk beginnen. Niettemin zijn veel adviseurs lid van beroepsorganisaties. Schuurman en de Leeuw is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (RB).

Onze belastingadviseurs hebben een fiscaal-juridische of fiscaal-economische achtergrond en werken nauw samen met onze accountants maar ook met  advocaten en notarissen. Heeft u vragen over aangifte van belasting voor uw bedrijf of privé of bent u op zoek naar een belastingadviseur gespecialiseerd in het MKB.

Neem direct contact op met Schuurman en de Leeuw.

pand SEDL
SCHUURMAN EN DE LEEUW
Nieuwe Kanaal 9-D
6709 PA Wageningen
Telefoon: 0317-413281
info@sedl.nl

91% van onze klanten

Zou ons aanbevelen bij anderen!

Benieuwd naar wat S+DL voor u kan betekenen?

Neem contact op!