Financiële administratie2018-06-12T09:02:35+00:00

VERZORGEN VAN FINANCIËLE ADMINISTRATIE

Als ondernemer heeft u behoefte aan goede managementinformatie. Wij begeleiden u daarom graag bij:

  • het opzetten van uw financiële administratie;
  • het juiste managementinformatiesysteem;
  • het verzorgen van de benodigde financiële rapportages.

Doordat wij waardevolle informatie over uw organisatie verzamelen, zijn wij in staat u te adviseren over mogelijke verbeteringen binnen uw bedrijf. Bijvoorbeeld als het gaat om het nemen van investeringsbeslissingen, nieuwe business, rendementsverbetering en balansoptimalisatie, het begeleiden van financieringstrajecten en trajecten inzake aandelenwaardering, opvolging en herstructurering.

Een juiste financiële administratie is essentieel voor een bedrijf. Hierbij maakt het niet uit of u een multinational bent of een kleine zelfstandige (ZZP-er). De belastingdienst eist een goed overzicht van al uw financiële activiteiten en stelt daar strenge regels aan. Aan u dus de vraag of u de financiële administratie zelf gaat doen of wilt gaan uitbesteden.

Wilt u de handen vrij voor uw eigen werk? Dat kan. Onze administratieve afdeling neemt u alle zorg uit handen. We verwerken per periode de mutaties, geven u overzichten van openstaande debiteuren en crediteuren en maken tussentijdse rapportages inzake  de balans, winst- en verliesrekening. Schuurman en de Leeuw is geen administratiekantoor maar gaat veel verder met haar dienstenpakket. Niet alleen u, maar ook wij houden op die manier ‘de vinger aan de pols’. Onze accountants en belastingadviseurs kunnen hierdoor tijdig signaleren en u adviseren over eventuele bijsturing van uw beleid.

KUNT U FEEDBACK OF HULP GEBRUIKEN?

Edgar de Leeuw vertelt u graag meer over de ins en outs van uw financiële en salarisadministratie. Bel of mail voor een vrijblijvende kennismaking: 0317 – 413281, e.de.leeuw@sedl.nl

91% van onze klanten

Zou ons aanbevelen bij anderen!

Benieuwd naar wat S+DL voor u kan betekenen?

Neem contact op!