Financiële administratie2021-10-13T14:55:17+00:00

VERZORGEN VAN FINANCIËLE ADMINISTRATIE

Als ondernemer heeft u behoefte aan goede managementinformatie. Wij begeleiden u daarom graag bij:

 • het opzetten van uw financiële administratie;
 • het juiste managementinformatiesysteem;
 • het verzorgen van de benodigde financiële rapportages.

Doordat wij waardevolle informatie over uw organisatie verzamelen, zijn wij in staat u te adviseren over mogelijke verbeteringen binnen uw bedrijf. Bijvoorbeeld als het gaat om het nemen van investeringsbeslissingen, nieuwe business, rendementsverbetering en balansoptimalisatie, het begeleiden van financieringstrajecten en trajecten inzake aandelenwaardering, opvolging en herstructurering.

Een juiste financiële administratie is essentieel voor een bedrijf. Hierbij maakt het niet uit of u een multinational bent of een kleine zelfstandige (ZZP-er). De belastingdienst eist een goed overzicht van al uw financiële activiteiten en stelt daar strenge regels aan. Aan u dus de vraag of u de financiële administratie zelf gaat doen of wilt gaan uitbesteden.

Boekhouding uitbesteden

Wilt u de handen vrij voor uw eigen werk en uw administratie uitbesteden? Dat kan! Onze administratieve afdeling neemt u alle zorg uit handen.
We verwerken per periode de mutaties en u heeft een ‘realtime’ overzicht van de financiële prestaties, openstaande debiteuren en crediteuren. Wij gaan veel verder met ons dienstenpakket dan een administratiekantoor. Niet alleen u, maar ook wij houden op die manier ‘de vinger aan de pols’. Onze adviseurs kunnen hierdoor tijdig signaleren en u adviseren over eventuele bijsturing van uw beleid. Bijvoorbeeld als het gaat om:

 • het nemen van investeringsbeslissingen
 • nieuwe business
 • rendementsverbetering en balansoptimalisatie
 • het begeleiden van financieringstrajecten
 • het begeleiden van trajecten inzake aandelenwaardering, opvolging en herstructurering

Online applicatie

Met de samenwerking van Unit4 en Basecone “Herken en Boek” hebt u een online applicatie die u helpt om facturen op eenvoudige wijze aan te leveren en vervolgens snel te verwerken. Of u de facturen en kasbonnetjes nu via de app, mail of gewoon via de applicatie zelf aanlevert bepaalt u helemaal zelf. Natuurlijk kunt u ook facturen eerst laten fiatteren alvorens deze geboekt mogen worden. Gebruiksgemak staat voorop! Een gemiddelde herkenning van 93% (!) van de facturen is daarbij een krachtig feit.
De voordelen voor u zijn:

 • Gemakkelijk uploaden: Lever uw document gemakkelijk, snel en efficiënt aan door middel van e-mail, drag & drop en via onze mobiele app.
 • Mobiele app: Gemakkelijk en overal uw bonnetjes en facturen kunnen uploaden.
 • Digitale- en elektronische facturen: Basecone zorgt ervoor dat u de factuur gemakkelijk en efficiënt kunt verwerken, ongeacht het formaat waarin dit wordt aangeleverd.
 • Your document hub: Basecone stelt aan alle gebruikers een online archief ter beschikking.
 • Sterke reducering van de piekbelasting aan het einde van het kwartaal: u krijgt grip op uw tijdsbesteding en kunt werkzaamheden beter spreiden.

Met Unit4 Multivers Accounting Online bieden wij u alle voordelen van een goede administratie zonder dat u zich bezig hoeft te houden met traditioneel boekhouden. Het enige wat u hoeft te doen, is een foto te maken van uw facturen. Deze worden vervolgens door ons geboekt. Dankzij de bankenkoppelingen is uw administratie altijd actueel, heeft u 24/7 inzicht in uw administratie en kunt u ook zelf elektronisch factureren.

Managementmonitor

Om u meer inzicht te bieden in uw financiële situatie kunt u eenvoudig gebruik maken van de Management Monitor. Dit is een online dashboard dat toegankelijk is via internet en op alle mobiele apparaten geraadpleegd kan worden. Op dit dashboard vind u zaken als bijvoorbeeld resultaat, omzet, kosten, nog te ontvangen bedragen en nog te betalen facturen.

Bankenkoppeling

De online bankenkoppeling leest automatisch bankafschriften in waarna wij deze eenvoudig kunnen verwerken. Wij hebben daarom realtime inzicht in uw banksaldo. Deze functionaliteit bied ons optimale effectiviteit in combinatie met de Rabobank, ING en ABN AMRO. Voor overige banken kunt u een MT940 bestand downloaden welke wij kunnen inlezen. In combinatie met Basecone resulteert dit in een efficiënter werkproces.

KUNT U FEEDBACK OF HULP GEBRUIKEN?

Edgar de Leeuw vertelt u graag meer over de overige ins en outs van het uitbesteden van uw financiële administratie. Bel of mail voor een vrijblijvende kennismaking: 0317 – 413281, e.de.leeuw@sedl.nl 

Meer lezen over financiële administratie gerelateerde onderwerpen? Lees dan onderstaande blogs!

91% van onze klanten

Zou ons aanbevelen bij anderen!

Benieuwd naar wat S+DL voor u kan betekenen?

Neem contact op!
Ga naar de bovenkant