Aangesloten bij
Meer informatie aanvragen

DE TOTALE BEGELEIDING BIJ HET OPSTARTEN VAN EEN ONDERNEMING

Bij het opstarten van een onderneming krijgt u geheid de vraag: heeft u al een businessplan? Voor de één een makkelijke opgave en voor de ander een onneembare helling. Dat terwijl de bank en andere instanties er wel om vragen om uw kredietwaardigheid te beoordelen. De accountants van Schuurman en de Leeuw helpen u graag bij het opstellen van een degelijk businessplan.

Onze accountants nemen graag de tijd om met u te sparren. Of het nu gaat om het maken van een nieuw plan voor een nieuw product of onderneming. of om een oud plan af te stoffen met als doel visie op de toekomst te krijgen? Graag staan zij u met raad en daad terzijde.

Wij staan voor een persoonlijk benadering. In een persoonlijk gesprek leren wij graag eerst de onderneming en ondernemer kennen. We bespreken de markt, het product of de dienst, de plannen, de visie. Al pratende komen we op sterke en zwakke kanten en we maken concreet wat nodig is om de markt op te gaan. Vaak heeft u als ondernemer een groot doel voor ogen en wil daar in één rechte lijn op af. Dat is heel goed, die focus. Wij zijn er om op mogelijke andere routes te wijzen, die naar hetzelfde doel leiden, en die bijvoorbeeld goedkoper zijn, of minder risicovol, of – heel simpel – haalbaar.

KUNT U FEEDBACK OF HULP GEBRUIKEN?

Edgar de Leeuw vertelt u graag meer over de ins en outs van uw opstarten van uw eigen onderneming.. Bel of mail voor een vrijblijvende kennismaking: 0317 – 413281, e.de.leeuw@sedl.nl

pand SEDL
SCHUURMAN EN DE LEEUW
Nieuwe Kanaal 9-D
6709 PA Wageningen
Telefoon: 0317-413281
info@sedl.nl

91% van onze klanten

Zou ons aanbevelen bij anderen!

Benieuwd naar wat S+DL voor u kan betekenen?

Neem contact op!